SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Transfer Çalışmaları

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:13:33
Transfer Çalışmaları
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü iç transferi kısa sürede noktalamayı planlıyor. 
 
İç transferde Emrah Ekmekçi, Cihan Yeşilırmak ve Yasin Palaz ile birlikte alt yapıdan alınan Mert Ali Turgut, Burak Açil ve Kaleci Mesut ile yola devam edecek olan Malatyaspor Futbol Kulübü, iç transferi büyük ölçüde gerçekleştirdi.
 
Sadece Ercan Ünal’dan haber bekleyen sarı kırmızılılarda yönetim ve teknik heyet bu oyunculardan alt yapıdan alınan Mert Ali Turgut’u başka bir takıma kiralamayı düşünürken Kaleci Mesut ve Burak Açil’i ise kamplardaki performanslarına göre değerlendirecek.
 
Öte yandan dış transferde şuana kadar 6 oyuncuya imza attıran Malatyaspor Bank Asya 1. lig de forma giyen ancak henüz imza aşamasında gelmediği için ismi açıklanmayan futbolcularla kıran kırana pazarlık masasında. Hem bir alt lig olduğu için hem de maddi olarak imkanları sarsmamak için bu konuda biraz zorlanan yönetim,  hafta içersinde 1 ya da 2 oyuncuyu yine Malatya’ ya getirerek imza attırmayı planlıyor.
 
Ayrıca sahaya inme tarihini 5 Temmuz olarak açıklayan takım, bu tarihi şimdilik askıya aldı. Federasyon tarafından liglerin başlangıç tarihi kesin olarak açıklanmadığı için kampa başlama tarihini henüz kesinleştirmeyen teknik heyet, Malatya kampını 7 ile 10 Temmuz arasında başlatmayı düşünüyor. Üç etaplı kamp planlayan sarı kırmızılılar Malatya, Kızılcahamam ve Bolu kamplarının ardından lige hazır hale gelecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız