SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Transfer Çalışması Başladı

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Malatya Belediyespor (Yeni Malatya Spor)'da transfer çalışmaları başladı.

Geçen sezonki takımın transfer politikasının bu yılda uygulanacağı bildirilirken, bir hassa takıma katkı sağlayabilecek ve maliyeti ucuz futbolcuların kadroya dahil edileceği öğrenildi. Yönetim, bazı futbolcularla yollarını ayırmayı düşünürken, sözleşmesi devam eden birkaç futbolcunun ise kiralanacağı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan teknik heyet konusu ise halen netlik kazanmadı. Teknik Direktör Nihat Balan'ın sözleşmesinin sona ermesinin ardından yönetim, tecrübeli teknik adam ile bir ön görüşme yaptı. Nihat Balan ile devam etmek isteyen yönetimin konuyu 20 Haziran'da gerçekleştirilecek olan kongre sonrası netliğe kavuşturacağı kaydedildi.

"TRANSFER POLİTİKAMIZDA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK"
Transfer konusunda açıklamada bulunan Yeni Malatya Spor Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, "Geçen yıl belirlediğimiz transfer politikamızda herhangi bir değişiklik olmayacak. Çok koşan, mücadele eden ve maliyeti yüksek olmayan futbolcuları kadromuza dahil edeceğiz. Maliyeti yüksek futbolculardan kaçınacağız. Kimseye fazla verecek paramız yok" dedi.

"BAZI FUTBOLCULARLA YOLLARIMIZI AYIRACAĞIZ"
Özkan, sözleşmesi biten ve devam eden futbolcularla görüşmelere başladıklarını ifade ederek, "Mevcut futbolcularımızla görüşmelere başladık. Anlaştığımız futbolcularla yola devam edeceğiz. Bazı futbolcularla yollarımızı ayırabiliriz. Sözleşmesi devam eden birkaç futbolcumuzu da kiralamayı düşünüyoruz" diye konuştu.

"TEKNİK HEYET KONUSU KONGRE SONRASI NETLEŞECEK"
Teknik heyet konusunda herhangi bir karar almadıklarını kaydeden Özkan, "Teknik heyet konusunda net bir şey yok. Bu konuyu kongre sonrasına bıraktık. Kongreden sonra kısa sürede bu konuyu netliğe kavuşturacağız" ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız