SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Transfer Çalışmasını Sürdürüyoruz"

0
Güncellendi - 2019-12-31 03:39:40
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesi Başkanı İhsan Kılıç, teknik direktör Mehmet Ak’ın sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği 3.Lig’de ilk yarıyı 15 puanla 17.sırada tamamlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdürüyor. 

Ligin ilk yarısında oynadığı 17 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik, 10’da mağlubiyet yaşayan ve grupta sondan ikinci sırada yer alan turuncu yeşilliler, zorlu geçecek olan ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyor. Devre arası kamp çalışmalarının startını Malatya’da veren Malatya temsilcisi, devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdürüyor. 

Antalya Belek’te yoğun tempoda çalışan turuncu yeşilliler, ikinci yarıda oynayacağı final karşılaşmalarına en iyi şekilde hazırlanırken, diğer yandan da kadrosunu daha güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

Transfer çalışmalarıyla ilgili kulübün resmi sosyal medya hesabından açıklama yapan kulübün Asbaşkanı ve Transfer Komitesi Başkanı İhsan Kılıç, ligin ilk yarısını istediklerini gibi tamamlayamadıklarını söyledi. 

Kılıç, transfer komitesi olarak teknik direktör Mehmet Ak’ın sunduğu rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, “Transfer çalışmaları kapsamında anlaştığımız futbolcular var. Bunun yanında anlaşmak üzere olduğumuz futbolcularda bulunuyor. Bazı ufak tefek pürüzler var. Hocamızın raporu doğrultusunda anlaştığımız isimler en kısa sürede kampa katılacak” dedi. 

Birinci etap kamp çalışmalarının Malatya’da gerçekleştirildiğini, ikinci etap kamp çalışmalarının ise Antalya’da sürdüğünü anımsatan Kılıç, şunları söyledi: “Takımımız devre arası kamp çalışmaları kapsamında Malatya’da toplandı. Yeşiltepe’de gerçekleştirilen birinci etap kamp çalışmalarımız verimli geçti. Takımımız şuanda ikinci etap kamp çalışmalarını Antalya’da yoğun tempoda sürdürüyor. Takımımız zorlu geçecek olan ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyor.” 

Kılıç, takıma yeni katılacak isimlerin yanında yolların ayrılacağı futbolcularında olacağını ifade ederek, “Yeni transferlerimizi Antalya’da devam eden kamp çalışmalarımıza dahil edeceğiz. Antalya’da toplu bir imza törenimiz olacak. Bu müjdeyi şimdiden taraftarlarımıza vermiş olalım. Yeni transferlerin yanında yollarımızı ayıracağımız oyuncularda olacak. Konuyla ilgili resmi açıklamamızı birkaç gün içerisinde yapacağız” diye konuştu.

Kılıç, takımın devre arası kamp çalışmalarının ardından sezonun ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Bayrampaşa ile oynayacağı karşılaşma için İstanbul’a gideceğini de sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yusuf topal (4 yıl önce)
    Sayın başkanvekili ihsan kılıç , sistemli ,kaynakların makul seviyede kullanılarak , ileriye dönük projeleriyle Yeşilyurt sporu hak ettiği yerlere taşıyacaklardır. Kendilerine başarılar diliyor , ALLAH yardımcıları olsun temennisinde bulunuyorum.
    0
    0
    Yanıtla