SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Transfer Görüşmeleri İstanbul'da Yapılacak

0
Güncellendi - 2017-06-05 01:32:33
Transfer Görüşmeleri İstanbul'da Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de kalıcı olmak isteyen Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer görüşmeleri sürüyor. Süper Lig’e yükseldikten sonra transfer görüşmelerine başlayan sarı siyahlılar, teknik direktör sorununu çözdükten sonra anlaştığı isimlerle anlaşma imzalayacak.

Transfer çalışmaları kapsamında kulüp başkanı Adil Gevrek ile sportif direktör Ali Ravcı İstanbul’da bir görüşme yapacak. Öncelikle iç transferde gidecek ve kalacak isimlerle ilgili hazırladığı raporu başkan Gevrek’e sunacak olan Ravcı, ardından transfer listesi üzerinde görüşmede bulunacak.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve sportif direktör Ali Ravcı’nın yapacağı görüşmenin ardından transfer çalışmaları daha da hız kazanacak. Hazırlanan liste doğrultusunda futbolcularla ön görüşmelerde bulunan yönetim, bu görüşmelerini sürdürürken, yapılacak görüşme sonrası ise transfer edilecek isimler netlik kazanmaya başlayacak.

Süper Lig’de kalıcı olmak istediklerini dile getiren Ravcı, “Malatya şuanda hak ettiği yerde, Süper Lig’de ama önemli olan bu ligde kalıcı olabilmek. Süper Ligin tepesini ve futbolun güzelliğini yaşamak istiyoruz. Süper Lig kolay bir yer değil, orada kalıcı olmak için çok çalışmak gerekiyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarımızı yürütüyoruz. Listemizde yer alan isimlerle görüşüyoruz” dedi.

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU..

Evkur Yeni Malatyaspor, teknik direktör arayışı çerçevesinde üç isim üzerinde yoğunlaştı. Sarı siyahlılar, hafta içerisinde teknik direktör sorununu halledip, transfer çalışmalarını hızlandırmak için kolları sıvadı.

Takımı Süper Lig’e taşıyan İrfan Buz ile yola devam etmeme kararı alan yönetim, teknik direktör arayışı çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig’de kalıcı olmak için ince eleyip sık dokuyan yönetim, teknik heyet sorunu üzerinde yoğun bir mesai harcıyor. Takımı 3 sezonda önce TFF 1. Lig, ardından da Süper Lig’e taşıyan kulüp başkanı Adil Gevrek, teknik direktör arayışı çerçevesinde görüşmelerini bizzat kendisi yürütüyor. Takımın başına getireceği teknik adamla birlikte transfer çalışmalarına da hız verecek olan Gevrek, bu noktada zeminde yokluyor.

Teknik direktör İrfan Buz ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına Malatyalı teknik adam Bülent Korkmaz’ın geçeceği yönünde iddialar gündeme gelse de, Korkmaz herhangi bir görüşme yapmadıklarını açıklamıştı. Bülent Korkmaz’ın takımın başına geçeceğine kesin gözüyle bakılırken, bu isme taraftar tepkisi yoğunlaşınca Ertuğrul Sağlam ve Sergen Yalçın isimleri de gündeme geldi. Sarı siyahlıların listesine Mustafa Reşit Akçay'ın da girdiği öğrenildi.

 

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mustafa (6 yıl önce)
    Bilmiyorum bu yorumları birileri okurda takıma bir katkısı olur mu? Sergen, B. Korkmaz hangi takıma ne vermiş kaç ay çalışmış? Yönetim bunu düşünmüyor musun? Bakın hangisinde istikrar var ona göre karar verin. İ. Buz'u beğenmiyorum ama adam gerçekten adam gibi adam nasıl mı? Bütün imkansızlıklara karşı hep takımının başındaydı. Yetmez mı? Fazlasıyla hem de işte bize böyle karakterli kişilik sahibi bu hafta para yok, şu fotbocu şunu dedi diye mazeret üreten değil Ertuğrul gibi M. Reşit Akçay gibi çalışan karakterli ve başarılı insanlar lazım. Bu arada unutmadan teşekkürler İrfan BUZ gerçekten emeğine sağlık ama buraya kadar yolun açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (6 yıl önce)
    bulent korkmaz cok gereksiz yazik olur Malatya ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (6 yıl önce)
    Başkan eş es kalecisi bofen için harekete geç ligde kalır o kaleci sayesinde
    0
    0
    Yanıtla
  • kuvayi milliye (6 yıl önce)
    Baskan sizi gercekten seviyoruz bizi bilen ve heycani Olan vede emegi Olan irfan buz hocamizla devam etmenizi rica ediyoruz .vefali olabilen vede basarili Olan hoca. bize fayda verir digerleri gercekten yaramiza merhem olmaz futbolcu seciminde afrika patentli oyunculara oncelik vermenizi tavsiyye Eder ,bir malatya sevdalisi olarak basarilarinizi temenni ediyorum yoksa diger seceneklere bir ton para vereceksiniz hem siz heba olacaksiniz hemde malatya ... umarim haksiz cikariz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Umunc (6 yıl önce)
    Tamer tuna gelecek şenol güneşin yardımcılığını bıraktı.gelirken bjkden bi kaçta oyuncu getirse harika olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malik Atasoy (6 yıl önce)
    Mustafa Reşit Akçay olsa süper olur. Sergen yarı yolda bırakıp gider. Kayseride olduğu gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eser (6 yıl önce)
    Ne Sergen'i arkadaş anlamak ta güçlük çekiyorum. Gittiği hangi takımda kalıcı olabilmiş ki bize faydası olsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (6 yıl önce)
    En sonunda yine irfan buz getirecen başkan bak gör
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklisin katiliyorum neden gönderdiler aciklama yapmadilar günahini cekeceklet
    0
    0
    Yanıtla