SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Transfer Gündemi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’da teknik direktör sorununun Kadir Özcan ile anlaşılarak çözümlenmesinin ardından iç ve dış transfer çalışmalarına başladı. Dış transferde çok sayıda futbolcu ile görüşmelere başlandığı belirtilirken Kasımpaşa’dan stoper Gökhan Caba (fotoğraftaki) ile prensipte anlaşıldığı, Galatasaray ‘lı orta saha oyuncusu Zafer Şakar ile de anlaşma zemini arandığı belirtildi.

TRANSFER ÇALIŞMASI
Teknik direktör Kadir Özcan’ın isteğiyle daha önce görev yaptığı Kasımpaşa takımından tanıdığı Gökhan Caba ile büyük oranda anlaşma sağlandığı bildirildi.

Birçok kulübün de transfer etmeyi istediği Gökhan Caba’ya Malatyaspor takımının teklifte bulunduğu ve bu futbolcunun da teklifi kabul ettiği belirtiliyor.

Gökhan Caba ile kesin anlaşmanın İsviçre’ye Milli Takımın Almmanya ile oynadağı Avrupa Futol Şampiyonası Yarı Final maçını izlemeye giden kulüp başkanı İlhan Kavuk’un İstanbul’a dönmesinin ardından yapılabileceği kaydediliyor.

Sarı kırmızılı takımın yöneticilerinin ve teknik direktör Kadir Özcan’ın takıma kazandırılması düşünülen futbolcularla görüşmelerini sürdürdüğü belirtilirken bu futbolculardan birinin de aslen Akçadağ’lı olan Galatasaray’lı Zafer Şakar olduğu belirtildi.

Transfer için Trabzonspor’dan Cem Kadir ve Elazığspor’dan Müslüm ile de görüşmelerde bulunulduğu ifade edilirken , birkaç gün içerisinde bu futbolcularla ilgili olumlu sonuçların alınması bekleniyor.

Bu arada yönetimin hemşehrimiz olan Galatasaray Kulübü İdari Menejeri Adnan Sezgin ile görüşmelerde bulunduğu, kendi takımlarında bu sezon düşünmedikleri genç futbolcular olursa Malatyaspor’a transferi konusunda yardımcı olmasını istedikleri bildirildi.

Teknik direktör Kadir Özcan’ın da Trabzonspor yönetimiyle görüşmelerde bulunduğu ve bu takımda kadroda görev alamayacak futbolculardan Malatyaspor’a yararlı olabileceği düşünülen futbolcular konusunda destek istediği vurgulanıyor.

Malatyaspor Basın sözcüsü Ali Cengiz, teknik direktör sorununun çözümünün ardından iç ve dış transfer çalışmalarına başladıklarını belirterek iyi bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirtti.

Cengiz, önlerinde yeni sezon için uzun süre bulunduğunu bu nedenle taraftarları transfer konusunda sabırlı olmaya çağırdıklarını da söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız