SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Transfer Takası İçin İkna Edilebilecek mi?

0
Güncellendi - 2020-09-02 04:38:00
Transfer Takası İçin İkna Edilebilecek mi?
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’dan Beşiktaş’a transfer olmak isteyen Gökhan Töre için iki taraf görüşmelerini sürdürüyor. Sarı siyahlı yönetim, Töre’ye karşı Beşiktaş’ın genç forveti Umut Nayir’i istedi.

Sarı siyahlı takımla bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın Beşiktaş’ta forma giymek isteyen Gökhan Töre’nin transferinin kısa süre içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. Yeni Malatyaspor yönetimine, İstanbul ekibinde oynamak istediğini ileten Töre, takımın Bolu Abant’taki kamp çalışmalarına katılmazken, sarı siyahlı yönetim ile siyah beyazlı yönetim arasındaki görüşme trafiği daha da hızlandı.

Geçen günlerde Gökhan Töre ile İstanbul’da bir araya gelen Beşiktaş yönetimi, Yeni Malatyaspor yönetiminin bu transfer için bir milyon Euro bonservis ücreti istemesi nedeniyle beklemeye geçmişti. Yeni Malatyaspor yönetimi, Beşiktaş’tan Gökhan Töre’nin transferi için önce bir milyon Euro, ardından da 500 bin Euro talebinde bulunurken, herhangi bir anlaşma sağlanamadı.

Töre’nin transferinde para konusunda anlaşamayan taraflar, bu kez de takas alternatifini masaya yatırdı. Yeni Malatyaspor yönetimi, son yapılan görüşmede Gökhan Töre’nin transferine karşılık, bir dönem sarı siyahlı formayı giyen forvet oyuncusu Umut Nayir’i istedi.

İki tarafın takas konusunda anlaşmaya vardığı öğrenilirken, İstanbul temsilcisinin Umut Nayir’i ikna etmek için görüşmelere başladığı bildirildi.

GÖKHAN TÖRE  

2019-2020 sezonuna Beşiktaş’tan ayrılarak Yeni Malatyaspor’a transfer olan Gökhan Töre’nin sözleşmesi, sezon sona ermeden Mayıs 2021’e kadar uzatılmıştı.

28 yaşındaki sağ kanat, 3’ü Avrupa Ligi, 2’si Ziraat Türkiye Kupası ve 22’si Süper Lig olmak üzere 27 karşılaşmada görev aldı. Avrupa Ligi Ön Elemelerinde yaptığı 2 asistle dikkat çeken tecrübeli futbolcu, Süper Lig’de 22 karşılaşmada bin 488 dakika sahada kalırken, 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Rubin Kazan, West Ham United, Hamburg ve Beşiktaş’ın formalarını giyen Gökhan Töre, sezon başında BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer oldu.

Töre, 2017-2018 sezonunda İngiltere ekibi West Ham United’dan Beşiktaş’a transfer olmuştu ve 120 kez siyah beyazlı formayı giymişti. Töre, Beşiktaş formasıyla oynadığı 120 karşılaşmada 19 gol kaydedip, 29 asist yaptı.

Gökhan Töre, 26 kez Türkiye A Milli takımının formasını giyerken; Türkiye A2, Türkiye U21, Türkiye U17, Türkiye U16 ve Türkiye U15 Milli Takımlarında da oynadı.

Süper Lig’de 107 karşılaşmada görev alan Gökhan Töre, bu karşılaşmalarda 13 gol kaydederken, 22’de asist yaptı.

UMUT NAYİR 

27 yaşında ve 1,91 metre boyundaki Mehmet Umut Nayir’in Beşiktaş ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 700 bin Euro olan Nayir, daha önce Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş’ın yanı sıra Osmanlıspor, Bursaspor, Göztepe, MKE Ankaragücü takımlarının formalarını giydi.

Yeni Malatyaspor formasıyla 1.Lig’de 16 karşılaşmaya çıkan Umut Nayir, bu karşılaşmalarda 5 gol, 1 asistlik performans sergilemişti.

2019-2020 sezonunda Bursaspor’dan Beşiktaş’a transfer olan Umut Nayir, siyah beyazlı formayla çıktığı 28 karşılaşmada 6 gol kaydederken, 1’de asist yaptı.

TFF 1.Lig’de 89, Süper Lig’de ise 51 karşılaşmaya çıkan Umut Nayir, 140 karşılaşmada 41 gol, 4 asistlik bir performans ortaya koydu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • çakırrr (3 yıl önce)
    daha öncede bizde oynamıştı.o zaman ne yaptıki şimdi de ne yapacak.iki umuttanda vazgeçin.bırakın onları 2.lig takımları alsın.boşuna para verip durmayın.birazda seyircinin görüşlerine önem verseniz daha isabetli kararlar alırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (3 yıl önce)
    umut nayir 5 para etmez boyd ona on basar boydu alın derim yada hasic
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Ne gökhan töreden nede gelmek istemiyen umut nayır dan zerre kadar fayda gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Ya kardeşim Malatyaya bedavayamı gelecek?Oynarsa parasını tıkır tıkır alacak,yeni gelin gibi kendisini naza çekiyor.Gönlü olmayanın hayrı da olmaz.Eğer Malatya Umut Nayır efendinin gelmemesiyle sıkıntı çekecekse boş verin çeksin.Kendisini nimetten sananlar fayda vermezler.Töre efendininde alacağını düşün bir miktar bonservis alın helalleşin.Paraları savuran Orman efendinin ceremesini niye Malatya çeksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Umut Nayir..umut bulut toplasan. 1 forvet ciikmaz...daha bide nazlaniyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahao (3 yıl önce)
    Gelmiyorsa,gelmesin.Gökhan'ın kararını yönetim halletsin.rimixgg
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    BİLMİYORUM BE NAZLANAN ADAMI GELMEK İSTEMEYEN ADAMDAN NE HAYIR GELİR gökhanıda s. edin gitsin umut da gelmesin gelse bile hiçççççç fayda sağlamaz bundan sonra ağzım varmıor söylemeye neyise
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (3 yıl önce)
    Gelmek istemeyen adamı neden zorla getirtmeye çalışıyorlar anlamış değilim lig başlayacak daha forvet ve stoper yok tutturmuş lar umut bu başkandan birşey olmaz bu gidişle düzeldi diyoruz birden u dönüşü yapıyor sanırsam hakaretleri özledi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Beşiktaş gibi takımda fırsat buldu yetenekleri sınırlı kazma olduğu için başarı gösteremedi malatyada hiç oynayamaz başkan bunda ne gördü de bu kadar ısrar ediyor anlamak zor mecburmusun hurda toplamaya
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (3 yıl önce)
    Gökhan töreye her antremana çıkmadığı için ceza yazın. Alacağın düşün. Takas dan da vazgeçmeyin sakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    YAŞ 27 Siz genç forvet diye yazıyorsunuz Garibm Malatyaya genç oyuncular yerine hep Takavut öncesi gelen oyuncular olduğu için bu 27 lik Umut Naiyir,i genç görüyler ?
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Yeni malatyaspor'da oynamış ve başarılı olmuş taraftarın gönlünde taht kuran bir isim ama belli ki geri dönmek istemiyor.Geri alınırsa gerek geçen sene ki iki facia ( kjartansonn ve umut bulut ) ikilisini,gerekse de khalid boutaip'i geride bırakır düşüncesindeyim bide yaş olarak patlama yaşıdır bu yaşlar en verimli zamanıdır bir futbolcunun inşallah ikna edebilirler tabi yanına da bir forvet daha şart,o isimde tetteh olursa süper olur.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Sanki dersin Messi...ikna edeceklermiş... Gelsen ne olur gelmesen ne olur... Böyleleri Malatya ile boy ölçüşüyor... Başta naz yapan adamın ne işi var burada...Gelmesin arkadaş... Sanki ne başarısı varda kendini ağırdan satıyor... Ah benim Malatyasporum ah zamanında Brezilya yildizları bile forma giydi şunlara bakkkk.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Umut nayır ın malatyaya gelmeye niyeti yok.bu isteksiz haliyle gelsede verimli olamaz.onun yerine douglos ı verirlerse daha iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla