SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Transfer Yapacağız"

0
Güncellendi - 2017-08-22 01:22:51
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün başkanı Doğan Çelebi, yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, 1-2 transfer yapmak için arayış içerisinde olduklarını söyledi.

Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nın ardından Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’ndan da elendiklerini kaydeden Çelebi, “Sivas’taki Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak elendik. Takımımız iyiydi ama şansız maçlar oynadık. Takım olarak artık yeni sezona odaklandık” dedi.

Çelebi, takımın teknik sorumlusu Mikail Tuluk’un görevine devam ettiğini ve çalışmaların sürdüğünü belirterek, şunları söyledi: “İki sezon üst üste Play-off’a kaldıktan sonra geçtiğimiz sezon istediğimiz performansı ortaya koyamadık. Ancak geçen sezon altyapımızdan yetişen sporcularımızla ligde iyi bir mücadele sergiledik. Bir anlamda yeni sezona hazırlık niteliği taşıyordu. Yeni sezon hazırlıklarına başladık. Çalışmalarımız devam ediyor.”

Transfer noktasında da çalışmaların sürdüğünü dile getiren Çelebi, “Genç futbolcularımızın yanı sıra birkaç tecrübeli futbolcumuzda var. Geçen sezondan bazı eksiklerimiz vardı. Yeni sezon öncesi 1-2 transfer yaparak, bu eksiklerimizi gidermek istiyoruz. Transfer çalışmaları noktasında arayışlarımız sürüyor” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız