SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Transferde Her An Her Şey Olabilir"

0
Güncellendi - 2016-01-21 01:31:03
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, takıma inanıp, güvendiklerini ifade ederek, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası’nda gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, 1461 Trabzon deplasmanında aldıkları mağlubiyetten dolay üzgün olduklarını ifade etti.

Ravcı, ligin ikinci yarısına iyi başlayamadıklarını kaydederek, “İkinci yarının ilk maçı. En azından maç içerisinde 90 dakika boyunca eksiklerimizi de görmüş olduk. Zaman zaman iyi oynadığımız dakikalarda vardı. Tamamen yine kendi yaptığımız hatalardan yediğimiz gollerle mağlup olduk. En kötü 1 puanla dönebilirdik ama olmadı. Bundan dolayı üzgünüz” dedi.

Taraftarları da aldıkları mağlubiyetten dolayı üzdüklerini ifade eden Ravcı, taraftarlara bir özür borçlarının olduğunu kaydetti.

“TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ”

Ravcı, takım olarak eksiklerini iyi bildiklerini belirterek, en kısa sürede eksiklerini kapatacaklarını ifade etti.

1461 Trabzon karşısında sadece bir maç kaybettiklerini ancak takım olarak çok fazla bir şey kaybetmediklerini dile getiren Ravcı, şunları söyledi:

“Takım olarak toparlayacağız. Yapacağımız transferler var. Eksiklerimizi biliyoruz. Buna göre hareket edeceğiz. En kısa sürede eksiklerimizi kapatırsak, ligin ikinci yarısında önümüzdeki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla bir çıkış yakalamak istiyoruz. Düzelmek ve iyi olmak zorundayız. Moralimizi bozmamak için toparlanmak zorundayız. Önümüzde 16 maç var, çok fazla bir şey kaybetmedik. Daha iyi olacağız. Biz takımımıza inanıyor ve güveniyoruz.”

“TRANSFERDE HER AN HER ŞEY OLABİLİR”

Ravcı, transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan ile görüşmelerin olduğunu kaydederek, “Biz oyuncusu Malatya’da antrenmanda görmediğimiz sürece oyuncu, bizim oyuncumuz değildir. Ben bunu her transfer öncesinde söylüyorum. Oyuncunun aramızda olması gerekiyor. Oyuncunun sözleşme imzalaması gerekiyor ki ben de oyuncunun bizim olduğunu söyleyeyim. Transferde son dakikada her şey değişebiliyor. Bunu özellikle kamp döneminde de yaşadık. Üzerinde çok durduğumuz futbolcular vardı ama son dakika gelişmeleriyle olmadı. Transfer devam ettiği müddetçe her an her şey olabilir” diye konuştu.

“ÜZERİNDE DURDUĞUMUZ ALTERNATİF FUTBOLCULAR VAR”

Ravcı, Süper Lig ekibi Gençlerbirliği’nde forma giyen Guido Koçer’in transferiyle ilgili olumsuz bir durumun olduğunu kaydetti.

Koçer transferinin gerçekleşmediğini ifade eden Ravcı, “Her şey değişebilir. Şuan bu transfer olmadı. Ama ileriki günlerde bakacağız. Yine görüşmelerimiz devam edecek. Üzerinde durduğumuz alternatif futbolcular var. Görüşeceğimiz oyuncular var. Transfer süreci devam ettiği sürece bizimde transfer çalışmalarımız devam edecek.

“İKİNCİ YARININ İLK GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYORUZ”

Ravcı, Cuma günü sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyetle ayrılarak, ikinci yarının ilk galibiyetini almak istediklerini anlattı.

Her maça aynı şekilde hazırlandıklarını dile getiren Ravcı, şunları söyledi: “Biz bütün maçlara aynı gözle bakıyoruz. Biz, ligin zirvesinde ya da altında olan takımlar için ayrı ayrı hareket etmiyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’unda iyi bir takım olduğunu biliyoruz. İyi oyuncuları var ve iyi oynuyorlar. Dinamik bir ekipleri var. Ama biz taraftarımızla birlikte iç saha avantajını kullanmak istiyoruz. Maçın akşam olması ve taraftarımızın gelmesi açısından bir dezavantaj olabilir. Ama bütün maçlara nasıl hazırlanıyorsak, bu maça da o şekilde hazırlanıp, 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz.”

“ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Kazakistan Premier Lig ekibi FC Taraz’dan transfer edilen 27 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu İzu Bobo Azuka’nın durumuyla ilgili de açıklamada bulunan Ravcı, Azuka’nın hem kendi kulübünden hem de Kazakistan federasyonundan bekledikleri belgelerin olduğunu kaydetti.

Ravcı, Azuka’nın belgelerinin kendilerine bir an önce ulaştırılması için görüşmeleri hızlandırdıklarını ifade ederek, “İşlemler için görüşmelerimiz sürüyor. Oyuncu yurt dışında oynadığı için evraklarının gelmesi biraz gecikiyor. İşlemlerin tamamlanması ve Azuka’nın belgelerinin gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Ravcı, bir gazetecinin ‘takımdan gönderilecek futbolcu var mı?’ sorusuna; “Gidecek futbolcular olabilir. Nasıl ki transferler yapıyorsak, aramıza oyuncular katılıyorsa, gidecek oyuncuda olabilir. Ama şuanda net bir şey yok” cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kadir Adıyaman (8 yıl önce)
    Hikaye anlatmayın adam 1 aydır takımla utanın yönetim
    0
    0
    Yanıtla