SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Transferde Her Şey Yolunda"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:31:19
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, transfer çalışmalarında her şeyin yolunda olduğunu ifade ederek, kısa bir süre sonra transferleri kamuoyuna açıklayacaklarını kaydetti. 

PTT 1. Ligin yeni ekibi Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Malatya'nın 6 yıl sonra yeniden yer alacağı PTT 1. Lig için iyi bir kadro oluşturmak isteyen sarı kırmızılı yönetim, yoğun bir mesai harcıyor. 

Ligde kalıcı olabilmek ve nokta transferler yapabilmek amacıyla titiz bir çalışma yürüten sarı kırmızılılar, özellikle yabancı transferinde hata yapmak istemiyor. 

Transfer çalışmasını yakından takip eden kulüp başkanı Adil Gevrek, listelerinde bulunan futbolcularla ön görüşmeler yaptıklarını, bir kaç gün içerisinde transferleri kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.

Gevrek, "Yabancı transferi çok önemli. Avrupa’da top koşturan üzerinde durduğumuz birkaç isim var. Biz adı yabancı transferi olsun diye transfer yapmayacağız. Alacağımız futbolcuların genç ve ülkelerinin milli takımlarında forma giymesi en önemli kriterimiz. Yabancı transferi konusu halledilirse diğer konu kolay. Elimizde mevcut takımdan 10 futbolcu var. Bunların yanına 5 ya da 6 futbolcu daha alıp transferi noktalayacağız. Yerli oyuncu transferi için anlaştığımız birkaç oyuncu var. Bu hafta bu isimleri kamuoyuyla paylaşabiliriz. Yani uzun lafın kısası transferde her şey yolunda" diye konuştu.

Taraftarlardan ve spor camiasından sabırlı olmalarını isteyen Gevrek, transfer çalışmalarının şuana kadar iyi gittiğini belirtti.

Gevrek, listelerinde yer alan futbolcularla ön görüşmeler yaptıklarını ve görüşmelerin olumlu geçtiğini ifade ederek, şunları söyledi: 

"Transferde öncelikli olarak bu ligi bilen, başarılı bir hocayı takımın başına getirerek ilk adımı attık. Yücel Hoca ile anlaşır anlaşmaz hemen transfer listelerini ortaya koyup çalışmalara başladık. Kulübümüzün oluşturduğu ve Yücel Hoca’nın belirlediği iki ayrı liste üzerinde çalışıyoruz. Bundan dolayı hata yapmamak için çok dikkatli davranıyoruz. Zaten mevcut kadromuzda bulunan ve devam etmeyi düşündüğümüz 10’a yakın isim var. Bu futbolcularla inşallah yeni sezonda da devam edeceğiz."

Ekonomik sıkıntıların büyük bir bölümünü aştıklarını dile getiren Gevrek, "Taraftarlarımızdan sabırlı olmalarını istiyorum. Bize inansınlar. İyi bir takım ve kulüp oluşturmak için çalışıyoruz. Ekonomik olarak yaşadığımız küçük sıkıntıların önemli bir bölümünü aştık. Artık önümüzü daha net görebiliyoruz. Taraftarımızın bize verdiği destekle adımlarımızı daha kararlı ve daha güçlü atacağız. Bu süreçte Passolig başvurusundaki sayıyla Malatya’nın büyüklüğünü herkese gösterelim. Biz ayakları yere sağlam basan bir takım kuracağız. Taraftarımız da arkamızda sağlam bir şekilde dursun istiyoruz" diye konuştu. 

Gevrek, futbolcu alacaklarını kısa süre içerisinde ödeyeceklerini de kaydederek, "Mevcut kadromuzda bulunan ve devam etmeyi düşündüğümüz 10’a yakın isim var. Bu futbolcularla inşallah yeni sezonda da devam edeceğiz. Tabi bu futbolcuların geçen yıldan bulunan alacakları var. Bu ödemeleri 1-2 gün içerisinde yapacağız. Kimsenin hakkı üzerimizde kalmasın. Kalmasını istediğimiz oyuncular üç aşağı beş yukarı belli. Bu oyunculardan bu sene için fiyat konusunda fedakarlık isteyeceğiz. Geçen sezon futbolcu fiyatlarında bir dengesizlik vardı. Bunu bu sezon dengeleyeceğiz. Tabi futbolcularımızdan da bu konuda gerekli fedakarlığı göstereceklerini umuyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız