SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Transferde Ön Görüşmeler

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:29:16
Transferde Ön Görüşmeler
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig için iyi bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Yeni Malatyaspor yönetimi, listelerinde yer alan futbolcularla ön görüşme yaparken, henüz iç ya da dış transferde netleşen bir durumun olmadığı bildirildi.

Dış transferde şuana kadar genç orta saha oyuncusu Azad Filiz'i kadrosuna katan sarı kırmızılılarda, kulüp başkanı Adil Gevrek, sportif direktör Ali Ravcı ve kulüp müdürü Selçuk Günaydın, İstanbul'da çalışmalarını sürdürüyor. 

Teknik direktör Yücel İldiz'in belirlediği liste üzerinden transfer çalışmalarını yürüten yönetim, listelerinde yer alan futbolcularla ön görüşmelerde bulundu. Yeni Malatyaspor kulüp basın sözcüsü Selim Pilten, iç ve dış transferde henüz netleşen bir durum olmadığını kaydetti.

Pilten, şuana kadar sadece Azad Filiz ile anlaşma imzaladıklarını anımsatarak, listelerinde bulunan oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü dile getirdi.

-İç transferde en az 10 oyuncu ile yeniden anlaşılacak-

Yeni Malatyaspor'da iç transferde henüz herhangi bir oyuncuyla anlaşma yapılmadı. Dış transferde hareketli günler geçiren sarı kırmızılıların, iç transferde en az 10 oyuncu ile anlaşma yapması bekleniyor. 

Teknik direktör Yücel İldiz'in son kararını vereceği iç transferle ilgili İrfan Başaran, Serkan Çalık, Hüseyin Kar, Ramazan Kahya, Ali Sakal, Vedat Kapurtu, Sadık Çiftpınar, Samed Kartal, Osman Fırat, Koray Şanlı ve Vedat Budak ile yeniden anlaşma yapılması bekleniyor. 

İç transferde şuana kadar hiçbir oyuncuyla masaya oturulmadığı öğrenilirken, ilerleyen günlerde iç transferle ilgili çalışmalara başlanacağı ve kısa sürede bitirileceği ifade edildi. 

-Dış transferde liste bir hayli kabarık-

Yeni Malatyaspor'un dış transfer listesi ise bir hayli kabarık. PTT 1. Ligin yeni ekibi nokta transferler yaparak, güçlü bir kadroyla ligde mücadele etmenin planlarını yapıyor. 

Takımın teknik patronu Yücel İldiz'in yönetime dış transferle ilgili bir rapor sunduğu, transfer çalışmaların bu rapor üzerinden yürütüleceği öğrenildi. 

İldiz’in alınmasını istediği oyuncular arasında bir dönem Malatyaspor forması da giyen Hakan Söyler’in yanı sıra, Hakan Özmert, Birol Hikmet, kaleci Vjekoslav Tomić'in bulunduğu öğrenildi. 

Sarı kırmızılı takımın yabancı transfer konusunda da titiz bir çalışma yürüttüğü gelen bilgiler arasında yer alıyor. Arjantin ve Nijerya süper liglerinde forma giyen bazı oyuncularla ön görüşme yapan yönetimin ilk görüşmelerde olumlu sonuç aldığı bildirildi. 

-Olağanüstü genel kurul mutlaka yapılacak-

Öte yandan Yeni Malatyaspor'da olağanüstü genel kurulun yapılıp yapılmayacağı konusunda ortaya atılan söylentilere kulüp basın sözcüsü Selim Pilten son noktayı koydu.

Pilten, mali genel kurulda yönetim kurulu üyesi sayısının 12'den 15'e çıkarıldığını anımsatarak, mutlaka olağanüstü genel kurulun yapılacağını kaydetti.

Pilten, olağanüstü genel kurulun ne zaman yapılacağı konusunda herhangi bir karar almadıklarını da sözlerine ekledi.

FOTO: YMS Başkanı Adil Gevrek

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız