SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Transferde Sona Doğru

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:27:27
Transferde Sona Doğru
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, stoper transferinde mutlu sona yaklaştı. 

Defans oyuncusu Evren Kürkçü’nün kamp çalışmalarında sakatlanıp, sezonu kapatmasının ardından teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın verdiği rapor doğrultusunda stoper mevki için oyuncu arayışına giren sarı-kırmızılı yönetim, bir süredir görüştüğü ve ismini açıklamaktan kaçındığı oyuncuyla mutlu sona yaklaştı.

Özellikle Anadolu Selçukluspor ile iç sahada oynanan karşılaşmada defans hatalarının ön plana çıkmasının ardından yönetim stoper transferi için yoğun bir çalışma içerisine girdi. Yönetim, adını sır gibi sakladığı bir stoper oyuncusuyla her konuda anlaşmaya varırken, oyuncunun bonservisiyle ilgili problemin çözülmesi için kulübüyle temasların devam ettiği öğrenildi.

Kısa sürede bu oyuncunun transferini bitirmek isteyen yönetimin başka bir transfer düşünmediği kaydedildi. Anadolu Selçukluspor maçı sonrası statta mini bir toplantı yapan yönetimin, özellikle stoper transferi üzerinde durduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız