SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Transferde Yönetime Güveniyorum"

0
Güncellendi - 2016-01-06 16:35:13
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, "Transferde yönetime güveniyorum. Takımda kadro derinliğine ihtiyacımız var. Bunu hepimiz de biliyoruz” dedi.

Alima Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, yapılan transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Transferde şu ana kadar iki futbolcu kadrolarına kattıklarını ifade eden Buz, "Transferde iki oyuncu kadromuza kattık. Herkes şunu merak ediyor ve düşünüyor. 'Dördüncü ligden adam mı alınır' diyorlar. Yalnız şunu söyleyeyim sizlere; Hakan Baltalar, Volkan Yamanlar, Deniz Kadaklar Almanya dördüncü liginden gelen futbolcular. Alt yapısı sağlam olan ve gelecek vaat eden bir futbolcu aldık. Uğurtan’ı kulübe ilerisi adına kazandırma noktasında transfer ettik. Uğurtan ayrıca da Malatyalı olduğu için ona da çok sevindim. Çok çabuk bir oyuncu. Kanatta oynuyor. Biliyorsunuz sağ bek konusunda sıkıntımız vardı. Sağ bekte ikinci bir alternatifimiz yoktu. Zaman zaman orada Sadık oynamak zorunda kalmıştı. Tabi burada maddi imkanlarla hareket edildi. Çok büyük paralar verip, sağ bek getirdiğiniz zaman o da sıkıntı. Ayrıca bizde oynamak isteyen, bizim geleceğimizle ilgili bu tür yatırımlar da önemli diye düşünüyorum” diye konuştu.

"TRANSFERE İHTİYACIMIZ VAR"

Transferde kadroya takviye yapmaya devam edeceklerini de dile getiren Buz, “Bizim kanatlarda sıkıntımız var. Kanatta oynayabilen, ileride oynayabilen oyunculara ihtiyacımız var. Azuka’yı daha önce izledim. Kuvvetli bir oyuncu. Biraz sabırlı olalım. Bizim Azubuike de geldiğinde ne olduğu bilinmiyordu ama kendini kanıtladı. Azuka’nın burada bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Biz transferi Yeni Malatyaspor’un imkanları ölçüsünde yapmak zorundayız. Tabi ki ben de çok büyük isimler isteyebilirim. Onları getirebilme şansımıza bakmamız lazım. Tabi birde inanılmaz rakamlar dönüyor. Hem bize fayda olacak, hem de dediğim gibi kulübün maddi imkanları doğrultusunda transferler yapmalıyız. Ben tamamen burada yönetime güveniyorum. Kadro derinliğimizin olması gerekiyor, transfere ihtiyacımız var. Bunu hepimiz de biliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • m.emin yahsi (8 yıl önce)
    irfan hocama saygı ve sevgilerimi iletiyorum elazığspordan ayrılan serdar özbayraktarı alsın.çok deneyimli sporcu..
    0
    0
    Yanıtla
  • tillo (8 yıl önce)
    Kamil bey cebinde çay parası bulunmayan adamlar topçu alıp satıyor.Malatyalı mantıklı iş yapar.Adil başkana ve yönetimine teşekkür ederiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇAPRAZCI (8 yıl önce)
    irfan hocaya güvenimiz tamdır.yönetime degüveniyoruz. Sadık da alt liglerden alınmıştı kalitesi ortada.oyuncunun nerden geldiği değil, ne yapacağı önemli takımı için savaşan 0yuncu lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah (8 yıl önce)
    irfan hocanın kıymeti bilinmeli degerli bi hoca malatyaya ilerisi için çok katkı saglayacagı kesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Nejdet (8 yıl önce)
    Bugüne kadar Yeni Malatyaspora katkıda bulunan hocalar olarak bir feyyaz uçar ikincisi ise irfan buz dur.geldiği günden itibaren değişimler gözle görüler bir şekilde ilerlemektedir.Herkesin gönlünde tabir yerindeyse ronaldolar ve maradonalar var ama iş istemekle değil parayla dönüyor arkadaşlar.yönetim istifa yazanlar bu oyuncuyu boşuna aldınız diyenler kusura bakmayın ama sayın Adil GEVREK gibide bir daha gelmez düşüncesindeyim.Ne yalakalık nede yandaşlık sadece gerçek bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • kamil (8 yıl önce)
    Neyin güveniyorsun hoca ne bekliyorsun takımda oyuncular aylardır alacaklarını alamıyor ben HİÇ GÜVENMİYORUM YÖNETİM İSTİFA...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (8 yıl önce)kamil isimli kullanıcı yorumuna
    kamil birikimini yeni malatyasporla paylaşabilirsin durgun suda herkes kaptan kesilir
    0
    0
    Yanıtla