SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Transferden Önce..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Cengiz, kadrodaki mevcut futbolcularla ligi tamamlamak istediklerini belirterek, "Transferden önce acil olarak çözülmesi gereken sıkıntılarımız var. Futbolculara olan ödemeler, federasyona olan borçlar gibi sorunlar ortadan kalkmadan transfer konuşmak hayal olur" dedi.

Transfer çalışmaları ile ilgili bilgi veren Basın Sözcüsü Ali Cengiz, kadrolarındaki mevcut futbolcularla ligi tamamlamak istediklerini söyleyerek, "Malatyaspor'un menfaatleri doğrultusunda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Biz yönetim olarak kadromuzdaki futbolcularla mücadelemizi sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Malatyaspor, transfer yapmak için transfer yapmamalı. Malatyaspor'u kurumsallaştırmak, içinde bulunduğu sıkıntılı ortamdan kurtarmak ve mevcut futbolcuların sıkıntılarını çözmek için
çaba harcıyoruz. Transferden önce acil olarak çözülmesi gereken sıkıntılarımız var. Futbolculara olan ödemeler, federasyona olan borçlar gibi sorunlar ortadan kalkmadan transfer konuşmak hayal olur" diye konuştu.

Malatyaspor'un hiçbir futbolcusunu başka bir kulübe verme niyetinde olmadığını belirten Cengiz, birçok kulübün transfer listesinde yer alan Serdar Samatyalı'nın Malatyaspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu ve sözleşmesinin devam ettiğini kaydetti. Serdar Samatyalı ile ilgili kendilerine gelen resmi bir teklif olmadığını belirten Cengiz, "Sözleşmesi devam eden bir futbolcuyla ilgili teklifin önce kulübe yapılması gerekmektedir. Serdar Samatyalı ile ilgili kulübümüze yapılmış bir teklif bulunmamaktadır.Kaldı ki biz bu futbolcumuzdan memnunuz. Hiçbir kulüple masaya oturmak niyetinde değiliz. Hiçbir futbolcumuzun gitmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Bu arada Malatyaspor'un devre arası kamp programı değişti. Sarı-kırmızılı takımın, bugün Antalya'da IC Otel'de toplandığı ve ikinci yarı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacağı bildirildi. Malatyaspor'un Antalya kampında 27 ve 30 Aralık tarihlerinde 2 hazırlık maçı yapacağı, 30 Aralık'ta kampın 1. etabının biteceği, 2. etap kamp çalışmalarının ise 1 Ocak'ta başlayacağı belirtildi. Sarı-kırmızılı takım, 2. etap kamp döneminde 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız