SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Transfere Devam..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:26:56
Transfere Devam..
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, Malatya’daki ilk etap kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini söyledi. Malatya’da 13 Temmuz’da başlayıp, 20 Temmuz’da sona eren ilk etap kamp çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, ilk etap kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirterek, özellikle oyuncular arasındaki uyumun kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.
 
"Büyük Bölümü Oluştu"
 
Malatya’daki ilk etap kamp çalışmaları öncesinde istedikleri kadroyu büyük oranda oluşturduklarını ifade eden Özer, “Yönetimimiz göreve geldikten sonra transfer çalışmalarına start vermişti. Bu anlamda önceden izlemiş olduğumuz ve teknik direktörümüz Gürses Kılıç’ın listesinde yer alan futbolcuları kadromuza kattık. Malatya’da 13 Temmuz’da başlayıp, 20 Temmuz’da sona eren kamp çalışmalarında kadromuzun büyük bir bölümünü oluşturduk" dedi.
 
"Hazırlık Maçları Yapılacak"
 
Özer, futbolcuların kaynaşması adına yapılan çalışmalar neticesinde futbolcular arasında iyi bir uyum sağlandığından söz ederek, “Takdir edersiniz ki, takıma birçok futbolcu katıldı ve bu futbolcular arasında uyum sağlanması zaman istiyor. Ancak şunu gördük ki, futbolcularımız kısa süre içerisinde iyi bir kaynaşma sağladı. Buda bizleri çok mutlu etti” diye konuştu. Ankara Kızılcahamam kampında taktik ağırlıklı çalışmaların yapıldığını kaydeden Özer, “Malatya’daki çalışmalar hafif antrenmanlarla geçti. Özellikle bu kamp çalışması, Ankara Kızılcahamam ve Bolu Termal kamplarına hazırlık niteliğindeydi. Bu anlamda Ankara Kızılcahamam kampında takımımız antrenman temposunu daha da artırdı. Günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanan ekibimiz, hazırlık karşılaşmaları da oynayacak” şeklinde konuştu.
 
Transfere Devam
 
Özer, transfer çalışmalarının sürdürdüklerinden bahsederek, “Transfer çalışmalarımız şuanda devam ediyor. Tabi transferlerimizi gerçekleştirirken belirlenen liste üzerinden yaptık. Amacımız oyuncu almış olmak için transfer yapmak değil, bizi hedefe götürebilecek, Malatya şehrine ve futboluna yakışan isimleri kadromuza katmak. Bu anlamda kaliteli isimleri kadromuza dahil ettik. İnşallah Malatya şehrinin desteğiyle hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Özer, kombine biletlerin kısa bir süre içinde satışa sunulacağını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız