SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Transfere Hız Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:11:32
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, 1461 Trabzon maçında alınan mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü ancak moral bozulmaması gerektiğini söyledi. 

Cezası nedeniyle karşılaşmayı stat dışında izleyen Gevrek, maç sonrası stat önüne gelerek gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Alınan mağlubiyetten dolayı bir hayli üzgün olduğu gözlenen Gevrek, genel anlamda takımın oyununu beğendiğini kaydetti.

Gevrek, iyi oynadıklarını ancak sezona kötü başladıklarını ifade ederek, "Maça iyi başlasak da, sezona kötü başladık. Aslında çok kez maçı berabere getirme fırsatını yakaladık ama olmadı" dedi.

Takımın şansız bir gol yediğini kaydeden Gevrek, "Maça iyi başladık. İlk yarının sonlarına doğru şansız bir gol yedik. İkinci yarıda toparlandık. Net fırsatlar yakaladık ama değerlendiremedik" diye konuştu. 

Gevrek, maçın son anlarında penaltı atışından yararlanamadıklarını anımsatarak, "İkinci yarıda futbolcularımız iyi oynadı. İyi fırsatlar yakaladık. Maçın sonlarına doğru kazandığımız penaltı atışından yararlanamadık. Son saniyelerde ise kale çizgisini geçmesine rağmen golümüz verilmedi" dedi.

"MORAL BOZMAK YOK"

Maçın son anlarında yaşanan karambolda topun kale çizgisini geçtiğini savunan Gevrek, hakemlerin gollerini vermediğini söyledi.

Gevrek, ilk haftadan hakem hatalarıyla karşılaşmanın kendilerini çok üzdüğünü de sözlerine ekledi. 

1461 Trabzon karşısında alınan mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını dile getiren Gevrek, "Sonuç olarak mağlup olduk ama moral bozmak yok. Taraftarlarımız iyi bilsin ki, ilerleyen haftalarda takımımız daha iyi olacak" dedi. 

"TRANSFERE HIZ VERECEĞİZ"

Gevrek, maç sonrası transferle ilgili sorulan sorulara, 'transfere hız vereceğiz' cevabını verdi. 

1461 Trabzon maçında alınan mağlubiyetin transfer konusunda etkili olmadığını ifade eden Gevrek, "Zaten transfer yapacaktık. Şimdi daha da hız vereceğiz. Panik olmaya gerek yok. Rakibimiz karşısında fena bir oyun ortaya koymadık. Ancak transferde hocamızla görüşüp, ihtiyaç olan bölgelere oyuncu alacağız. Çok aceleci davranmak istemiyoruz ama transfere hız vereceğiz" şeklinde konuştu. 

"SÜREÇ İŞLİYOR"

Gevrek, olağanüstü kongrelerini 29 Ağustos'ta yapacaklarını anımsatarak, sürecin işlediğini ifade etti. 

Olağan Mali Genel Kurul'da yönetimin mali ve idari açıdan ibra edildiğini kaydeden Gevrek, olağanüstü genel kurulla ilgili çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Gevrek, olağanüstü genel kurulla ilgili sürecin işlediğini ifade ederek, yönetimi daha da güçlendirerek, yollarına devam edeceklerini belirtti. 

"TARAFTARLARIMIZ PASSOLİG ALSIN"

Gevrek, şuana kadar taraftarların 3 bin 500 Passolig aldığını ifade ederek, taraftarları Passolig almaya davet etti. 

Taraftarların bir an önce Passolig alması gerektiğini dile getiren Gevrek, "Malatya İnönü Stadı'nın önünde oluşturulan alanda taraftarlarımız kısa bir süre içerisinde Passolig kartını alabiliyor. Bizde yönetim olarak Passolig kartımızı aldık. Taraftarlarımızı da bir an önce Passolig almaya davet ediyoruz. Konuyla ilgili İstanbul'da da bir çalışma başlatacağız. İnşallah Malatya'nın 44 rakamına yakışır bir sayı olan 44 bin Passolig'e ulaşmak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız