SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Transfere İhtiyacımız Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:30:57
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, "İki haftadır hem oyunsal hem de skor olarak bir çıkış içindeyiz. Son haftalardaki çalışmaların karşılığını görüyoruz" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, sarı-kırmızılı takımın Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürdüğü Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“TAKIM BELLİ BİR DÜZEYE GELDİ”

İlk olarak takımın yaşadığı çıkışa ve önlerindeki Altınordu maçına değinen Ravcı, “İki haftadır hem oyunsal hem de skor olarak bir çıkış içindeyiz. Son haftalardaki çalışmaların karşılığını görüyoruz. Kaybettiğimiz zaman da oyunsal anlamda iyiydik. Bireysel hatalardan kaybettiğimiz puanları neticede Şanlıurfa ve Kayseri Erciyes maçlarında telafi ettik. Son iki maçta aldığımız 6 puan takımı belli bir düzeye getirdi ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Alt sıralardan biraz daha yukarı çıkmak istiyoruz. Alacağınız üst üste iki galibiyet bambaşka bir tablo oluşturabiliyor. Futbolcularımıza inanıyoruz, güveniyoruz. Yeterki onlar gerekli mücadeleyi versinler. Bize bunu onlar gösterdiler. Önümüzde zor bir Altınordu deplasmanı var. Onlarda genç oturmuş bir takım. Ama ekibimizi son haftalardaki çıkışını sürdürürse İzmir’den puan ya da puanlarla döneceğimize eminiz” ifadelerini kullandı.

“MUTLAKA TRANSFERE İHTİYACIMIZ VAR”

Kulüplerde transferin hiçbir zaman bitmediğini belirten Ravcı, "Devre arası transferi zor ve risklidir. İhtiyacımız olan mevkileri belirlemedik. Ama mutlaka transfere ihtiyacımız var. Bu mevkileri mevcut oyuncularımız belirleyecek. Yani kadrodaki oyuncular iyi olursa, kendi mevkilerinde böyle devam ederse daha az oyuncu alacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız