SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Transferi Kapattık Diyemeyiz''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Sivas maçı öncesi yaptığı açıklamada alternatifli bir kadro oluşturduklarını belirterek, bu durumun takım içerisinde rekabet ve başarıyı beraberinde getireceğini söyledi. Doğan “Bu da başarılı olunabilmesi için her takımda olması gereken bir durum. Oyuncularımın istekli olması beni çok sevindiriyor” dedi.

Doğan şöyle konuştu:

“Karma kadrolarla, değişik kadrolarla oynayacağız. Benim maç saatine kadar hangi oyuncuyu oynatacağım belli olamaz. Kararımı maç saatinde veririm. Avrupa’da da böyle… Her futbolcu her an hazır olmalı. Çalışmalar çok iyi gidiyor. Yeni transferlerden Jiri Masek’in bir sakatlığı ve idman eksikliği vardı. Sakatlığı şu an düzelmiş durumda. İdman eksiğini yapılan ekstra çalışmalar ile kapatmaya çalışıyoruz. Geri sayım başladı. İkinci devre yapılan transferler ile kadroyu güçlendirmeye çalıştık. Elimizde olan bu kadro ile başarılı olmaya çalışacağız. Pazar günü Sivasspor ile kendi saha ve seyircimiz önünde bir maçımız var. Bu maçtan avantajları da kullanarak 3 puan almak istiyoruz. Sivasspor çok iyi savunma yapan bir takım. Biz Sivas maçını kazanacak güçteyiz”

Doğan takımını maçlara nasıl hazırladığına ilişkin bilgi verirken “Özellikle taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. Ben Avrupa maçlarına bakıyorum. Avrupa da nasıl taktik çalışmaları yapılıyorsa ben de o doğrultuda futbolculara taktik veriyorum. Takım içerisinde yeni transfer olan arkadaşların uyum sorunu yavaş yavaş aşılıyor. Fizik olarak eksiklerimiz var bunlar da yapılan idmanlar ile kısa sürede giderilecek” dedi.

Malatyaspor çalıştırıcısı transfer hakkında şunları söyledi:

“Transfer dönemini kapattık diyemeyiz. Her an her şey olabilir. Bir eksiklik görürsek yerine yeni oyuncular alabiliriz. Transfer dönemi devam ettiği sürece her an her şey olabilir. Ramazan Kâhya şuan Sakaryaspor ile anlaştı. Biz de bu genç arkadaşların daha çok forma şansı bulması için kiralık olarak veriyoruz. Bazı genç arkadaşlar daha süper lig havasını kaldıramadılar. Geleceğe yönelik genç arkadaşlar Malatyaspor’un temel taşlarını oluşturacaklar.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız