SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Transferi Şimdilik Bitirdik..''

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi ekiplerinden Malatyaspor, Samsunspor'dan Celil Sağır ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Malatyaspor Kulübü'nde düzenlenen imza töreninde konuşma yapan Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ, transferi şimdilik bitirdiklerini belirterek, "Eğer, hocamız eksik gördüğü mevkiye futbolcu isterse, başka transferler yapabiliriz. Şimdilik transferi kapattık" dedi.

Takımda 2 yabancı tutmak istediklerini, Toth, Johanson veya Senkerik konusunda Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın karar vereceğini söyleyen Başkan Karadağ, sezon sonunda Süper Lig'e çıkmak için iyi bir takım kurduklarını vurguladı.

Tecrübeli futbolcu Celil Sağır da, "Her zaman hedefi olan takımlarda oynadım. Malatyaspor'dan teklif gelince, Süper Lig'e tekrar çıkma hedefleri olduğundan kararımı verdim" şeklinde konuştu.

Celil, 15 Nisan 1974 Samsun doğumlu. 7 kez A, 8 kez Ümit Milli takım formasını giyen Celil, ümit milli formayla 1 gol kaydetti.

Bu arada, Malatyaspor'la sözleşmesi devam eden Macar Milli Takımı'nın kaptanı Toth Balazs'ın, yönetime 2. Lig'de oynamak istemediğini, Macaristan ve Türkiye'den bazı takımlardan teklif olduğunu belirterek, takımdan ayrılmak istediğini bildirdiği öğrenildi.

Başkan Karadağ ise, yabancı futbolculardan Toth ve Johanson'un gitmek istediklerine ilişkin iddialar bulunduğunu söyleyen basın mensuplarına da, "gitme" lafı etmemelerini, bu futbolcuları "sevmelerini" söyledi.

KARAMAN'DAN..
Öte yandan Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bir kaleci daha alınmasının şart olduğunu, defansın sol kanadı için Ramazan'a alternatif bir isim gerektiğini, ayrıca stoper mevkii için de bir transfer düşünülebileceğini belirterek, yeni transferlerin sinyalini verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız