SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Transferi Yüzde 80 Bitireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:42:02
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da Bolu Gerede kampı devam ederken, sportif direktör Ali Ravcı kamp çalışmaları ve transferdeki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Geçen sezon şampiyon olan kadroda yer alan ve yeni sezon için tekrar anlaşma sağlanan isimlerin yanı sıra profesyonel takıma davet edilen alt yapı oyuncularının katıldığı Bolu kampında 18 futbolcunun bulunduğu belirtildi.

Bolu Gerede Esentepe Tesisleri’ndeki kampta güç ve kondisyon depolayan sarı-kırmızılı takımın sportif direktörü Ali Ravcı, önümüzdeki günlerde kampa yeni oyuncuların katılacağını ifade etti.

Kampa katılacak yabancı oyuncuların müjdesini vererek sözlerine başlayan Ravcı, “Kampımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde kampa yeni isimler de katılacak. Yabancı oyuncularımız ise kampa 1-2 gün içerisinde katılacaklar. Transfer dönemi devam ettiği sürece bizim de transferlerimiz devam edecek. Tabi ilk etapta ihtiyacımız olan mevkilere transferler yaptık. Bu transferleri hocamızın da bilgisi ve düşüncesi doğrultusunda yapıyoruz. Şu anda iki tane eksik mevkiimiz kaldı. İlk etap kampı itibariyle de transferi yüzde 80 bitirmiş olacağız” dedi.

Ravcı, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydederek, “Görüştüğümüz bir yabancı oyuncu var. Bu oyuncuyla büyük ihtimalle anlaşacağız. Daha sonra bu yabancı oyuncu kampımıza katılacak. Bir diğer yabancı oyucu transferimiz de Cuma günü Bolu’ya gelecek. Bir de Azubuke vardı biliyorsunuz. Onun da ümit milli takımda ayın 18’inde maçı olduğu için bu tarihten sonra kampımıza dahil olacak” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız