SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Transferin Önünü Açarsak..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, bir günlük iznin ardından ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Yeşiltepe Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ergün Albayrak yönetiminde çalışan Sarı-kırmızılı takımda kaleci Önder Biçer ve defans oyuncusu Mustafa Aslan'da çalışmaya katıldı. Günü tek antrenmanla geçiren Malatyaspor, Çarşamba günü tekrar çift antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürecek. Perşembe günü Malatya İl Özel İdarespor ile hazırlık maçı oynayacak olan Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Ergün Albayrak, takımın son durumunu görecek.

Takımın ikinci yarı hazırlıklarıyla ilgili bilgiler veren Malatyaspor Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, ikini yarıda çok daha farklı bir Malatyaspor olacağını söyledi.

Korkmaz, ikinci yarı hazırlıklarının çok iyi geçtiğini ifade ederek, "Ergün hocamız takımın eksikliklerini çıkararak, çalışmalarını bu yönde yapıyor. İkinci yarı hazırlıkları bu kapsamda çok iyi geçiyor. Bizde Ergün hocamıza daha geniş bir malzeme vermek için çalışıyoruz. Transferin önünü açarsak, elimizde daha geniş bir malzeme olacak. İnanıyorum ki, ikinci yarı daha farklı bir Malatyaspor göreceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız