SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Transferler Sürüyor'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:01:38
'Transferler Sürüyor'
A- A+ PAYLAŞ

 Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ikinci yarı hazırlıklarına başladı. 

Ligin ilk yarısını 11 puanla 3. sırada tamamlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ikinci yarı hazırlıklarına Malatya'da start verdi. Bu sezon grubu birinci sırada tamamlayarak, bir üst lige çıkmayı hedefleyen mavi-kırmızılı ekip, transfer çalışmalarına da başladı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Levent Enginol, ligin ilk yarısında istenen performansı ortaya koyamadıklarını ifade ederek, ikinci yarıya daha güçlü bir kadroyla girmek için yoğun bir mesai harcadıklarını ifade etti.

Hedeflerinin 2. Lige çıkmak olduğunu dile getiren Enginol, "Ligin ilk yarısında istediğimiz performansı ortaya koyamadık. Yaşadığımız sakatlıklar ve şansız puan kayıpları, ilk yarıyı 3. sırada bitirmemize neden oldu. Ancak önümüzde ikinci yarı var. Yönetim olarak, ikinci yarıya daha güçlü bir kadroyla girmek istiyoruz. Bu doğrultuda da transfer çalışmalarına başladık. Gündemimizde birkaç futbolcu var. Bu futbolcularla bir ön görüşme yaptık. En kısa sürede transferlerimizi tamamlamak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız