SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Transferler Uyum Sağladı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:53:14
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yücel İldiz, lige iyi başlangıç yapmak istediklerini söyledi. 

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Termal'de sürdüren sarı kırmızılılar, tempo artırdı. Tecrübeli teknik adam Yücel İldiz yönetiminde sezona hazırlanan futbolcular, hem güç depoluyor hem de oyun sistemi üzerinde çalışmalar yapıyor. 

Birinci etap kamp çalışmalarında denenmeye alınan futbolcular nedeniyle mevcut kadrodaki futbolcular ve yeni transferlerle yakından ilgilenme fırsatını bulamayan tecrübeli çalıştırıcı, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında futbolcularla bire bir görüşmeler yaparak, oyuncularını yeni sezona hazırlıyor. 

Kamp çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan teknik patron Yücel İldiz, "Lige iyi hazırlanıyoruz. Yeni transferlerimiz kısa zamanda takıma uyum sağladılar. Arkadaşlık, birlik ve beraberlik çok iyi. İnşallah bu birliktelik başarıyı getirecektir. Tek arzumuz ve isteğimiz lige iyi bir başlangıç yapmak. İlk hazırlık maçımızı oynayacağız. Hazırlık maçları ne durumda olduğumuzu daha net gösterecektir. Oyuncularımın tamamını Karşıyaka ile oynayacağımız maçta görmek istiyorum" dedi. 

İldiz, hazırlık maçları kapsamında oyun sistemini oturmak istediğini ifade ederek, şunları söyledi: "Kampın son ayağı olan hazırlık maçları kısmına geldik. Allahtan bir aksilik çıkmaz ise 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Bunlardan birincisi Karşıyaka ile yapacağımız maç olacak. Bu maçta tüm futbolcuları yakından görme fırsatı bulacağım. Tüm futbolculara tüm maçlarda görev vermeyi düşünüyorum. Buda hem onlar için hem de benim için güzel olacak. İnşallah bu hazırlık maçlarından kazasız belasız maçlar çıkarırız” diye konuştu. 

Kampın genel anlamda iyi geçtiğine de değinen İldiz, “Kamp gerçekten genel anlamda iyi geçiyor. Futbolcular canı gönülden çalışıyor. Kampta tempo yükseldi. Hepsine teker teker teşekkür ediyorum. Faydalı bir kamp dönemi geçirdiler. Buda onların sezon içinde hazır olmasını sağlayacaktır” ifadelerini kullandı. 

İLK HAZIRLIK MAÇI BUGÜN..

Bu arada Yeni Malatyaspor, kamptaki ilk hazırlık maçını bugün Karşıyaka ile yapacak.

Yeni Malatyaspor'un hazırlık maçlarının tarihi şöyle açıklanmıştı:

24 Temmuz Cuma: Yeni Malatyaspor - Karşıyaka

27 Temmuz Pazartesi: Yeni Malatyaspor - Şanlıurfaspor

29 Temmuz Çarşamba: Yeni Malatyaspor - Balıkesirspor

2 Ağustos Pazar: Yeni Malatyaspor-Denizlispor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız