SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Transferlerimiz Devam Edecek"

0
Güncellendi - 2017-01-05 19:15:52
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör İrfan Buz, kampla ilgili yaptığı açıklamada, “Kamp ortamımıza baktığımızda, gerçekten kaliteli bir ortamla karşılaştık. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha transferimiz olacak ” dedi.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Side’de sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, sabah ve akşam olmak üzere yaptığı çift antrenmanla yoğun şekilde güç depoluyor.

Kamptaki son durumla ilgili İHA’ya değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör İrfan Buz, futbolcuların çalışmalarda oldukça azimli olduğunu belirtti.

“Gerçekten kaliteli bir ortamla karşılaştık”

İrfan Buz, çalışmaların verimli bir şekilde devam ettiğini söyleyerek, “Antalya Side’den Malatya’ya selamlarımızı gönderiyorum. Kamp ortamımıza baktığımızda, gerçekten kaliteli bir ortamla karşılaştık. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz gayet azimli bir şekilde başladı kampa. İnşallah düzgün bir şekilde burada kampımızı tamamladıktan sonra ilk müsabakamız olan Sivas müsabakamıza çıkacağız. Takımın durumuna baktığınız zaman dediğim gibi futbolcu kardeşlerimiz iyi çalışıyor” diye konuştu.

"Transferlerimiz devam edecek”

Transferdeki son durumla ilgili bilgi veren Buz, “Transferle ilgili zaten biliyorsunuz, ilk transferimiz gerçekleşti. Daha transferlerimiz olacak. Onlarla irtibat halindeyiz. Fakat dediğim gibi önemli olan burada takım halinde iyi hazırlanmak. Bizde bunu yapacağız ve yapmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalar ligin ikinci yarısında iyi bir müsabaka çıkarma ve 3 puanla başlama adına bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Michail (7 yıl önce)
    Hocam 2. Devre sizden takimdan cok seyler bekliyoz. Hamit altintop Bilal kisa transfer edilmeli sol beke bir oyuncu yeterli forvet alindi ahmet aras transferi olumlu teşekkür ler Süper lig ve ptt 1.lig takimlarinda hemen hemen cok oyuncu boşta hepside antalyada kampta izlenmeli alinmali gideceklerde gitmeli 2.yarı da futbol izlemek istiyoz lütfennn iyi futbolcularla iyi mucadele korkmayan saldıran bir takim istiyoz hocam 2.yarı şu mba ile amutunun kulagini da cek bi kendine gelsinler basarilar malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • Beko Bornova (7 yıl önce)
    Djuric anlaşmış Bristol City 1.5 yıllık imza atmış diyor.BBC
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet şerif (7 yıl önce)
    Transferler tabiki devan edecek hocam kimseyi almadıkki hep gönderdik
    0
    0
    Yanıtla
  • Rifat (7 yıl önce)
    Hamit ALTINTOP'uda kadromuza katalım faydalı olacağını düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumcu (7 yıl önce)
    Djuriçi hangi para ile alacaklar. Gereksiz para harcanırsa sonu Malatyaspor Orduspor Ankaragücü vs. gibi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Akilli olun malatya nin butcesi o oyuncuyu alacak yeterlilikte değil djuric Malatya ya gelirmi hiç para mı var oyuncularin alacaklarini odemekten aciz yonetim
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (7 yıl önce)
    Nette Djuric'in Bristol city ile anlaştığı yönünde haberler çıkmakta... Umarım yalan haberdir.
    0
    0
    Yanıtla