SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trap Skeet Yarışmaları Yapıldı

0
Güncellendi - 2017-10-17 21:37:56
Trap Skeet Yarışmaları Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Atıcılık ve Avcılık federasyonun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Trap Skeet Cumhuriyet Kupası yarışları Malatya’da yapıldı. Büyük bir heyecana sahne olan yarışma sonrası dereceye giren sporculara kupaları takdim edildi.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık federasyonun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Trap Skeet Cumhuriyet Kupası yarışları atış poligonunda yapıldı. 75 sporcunun katıldığı yarışmaları Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Malatya gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen ve İl temsilcisi Mehmet Fendoğlu da izledi. Yarış sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Trap Skeet Cumhuriyet Kupası yarışlarında dereceye giren sporcular şöyle:

Büyük Erkekler

1.Murat Aykaç 2.İbrahim Bozdemir 3.Okan Şanlı

Genç Erkekler

1.Celal Derya 2.Ali Yusuf Sevimli 3.Remzi Sevimli

Bayanlar 

1.Belkıs Şavata Gücük 2.Dr.Nur Sema Aladağ 3.Dr.Şükran Güler.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız