SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tren Bacağını Kopardı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da trenin çarptığı bir kişi, bacağının kopması sonucu ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yeşiltepe Semti Vagon Atölyesi hemzemin geçidinde meydana gelen kazada, trenin çarptığı Türkeş Aslan isimli şahsın bacağı koptu. Ağır yaralanan Türkeş Aslan, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından önce Beydağı Devlet Hastanesi'ne, ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MAKİNİST TRENDEN ATLAMIŞ!..
Öte yandan geçtiğimiz hafta Yazlak İstasyonu'nda meydana gelen kazada yaralanan O.K.'nin trenin makinisti olduğu ve çarpışma sırasında trenden atladığı için yaralandığı belirtildi.

Konuya ilişkin olarak Jandarma, "11.01.2008 günü saat 14.15 sıralarında Hatay-İskenderun’dan Sivas-Divriği istikametine 53602 sefer sayılı boş yük treni makinist O.K (Fikri oğlu 1963 d.lu) idaresinde seyretmekte iken Yeşilyurt-Yazlak tren istasyonuna geldiği esnada, tren raylarını değiştiren görevlinin yanlış rayı açması nedeniyle istasyonda bekleyen kömür yüklü vagona çarpması neticesinde meydana gelen kazada makinist O.K trenden atlaması nedeniyle hafif şekilde yaralanmıştır. Beydağı Devlet Hastanesinde ayakta tedavisi yapılan O.K tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Kazada trende yaklaşık 15.000 TL maddi hasar meydana gelmiş olup, C.Başsavcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır." bilgisini verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız