SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tren Garı'nda Elektriğe Kapılan Genç Öldü

0
Güncellendi - 2019-12-10 02:56:22
Tren Garı'nda Elektriğe Kapılan Genç Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tren Garında, çıktığı yük vagonlarının üzerinde elektrik akımına kapılan genç hayatını kaybetti.

Malatya Tren Garında bekleyen yük treninin üzerine henüz öğrenilemeyen bir nedenle çıkan Denizcan E. (18), yüksek gerilim hattına dokununca elektrik akımına kapıldı.

Patlama sesi duyan ve kıvılcımları gören tren garı görevlileri, olay yerine gittiklerinde vagonların üzerinde bir kişinin hareketsiz yattığını görerek, 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

Elektrik akımının kesilmesinin ardından Malatya Büyükşehir İtfaiye ekipleri ağır yaralanan Denizcan'ı, vagonun üzerinden indirerek ambulansa taşıdı.

112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan genç, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)
    Demiryolunun bir an önce şehir dışına çıkarılması gerekir bana göre önlemler alınmış TCDD tel örgü çekmiş tel örgüleri kırıyorlar ve yesiltepenin yolu haline gelmiş Allah çevresine ve dostlarına sabır versin mekanı cennet olsun gerçekten çok üzüldük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    Çok değil, bundan 4-5 sene önce yine aynı şekilde bir genç kardeşimiz can verdi bu şekilde. Demek ki yeterli önlem alınmamış. Bunun yanında genç kardeşimiz de muhtemelen orada bulunan uyarı tabelalarını dikkate almayarak bu eylemi gerçekleştirdi ve maalesef yaşamını yitirdi. Ailesine sabır diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (4 yıl önce)
    Malesef ki çogu kişi kataner hakkında birşey bilmiyor 10,000 volta yakın bir elektriğin olduğu bir yerde sizin ne işiniz var
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (4 yıl önce)
    Deniz abim Allah rahmet eylesin... Yokluğun koyuyor be abi
    0
    0
    Yanıtla
  • can (4 yıl önce)
    Allah rahnet eylesin.Bu alana giris komple kaapali olmasi lazim bence cunku tren hatti yuksek voltajlibson derece tehlikeli bir alan. Itfaiye ekipleri kisa surede geldi mudahale etti.fakat demir yollari personeli eğitimli olmasi lazim bu tur vakalar icin. Itfaiye gelir gelmez elektrik kapatti ve alana hakim bir sekilde genci kurtardi allahbrazi olsun. Basimiz sagolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Nouma44 (4 yıl önce)
    24 saat kameralar var guvenlik var ama nerdeler ortada kimse yok herkes odalarina cekilip ancak tv izlerler bence ihmal var bu olumde ALLAH MEKANINI CENNET EYLESIN AILESINE SABIRLAR VERSIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Roket (4 yıl önce)
    Denizim kardeşim benim beraber yaşayacağımız bir çok güzel gün vardı daha lan biz daha seninle bir çok delilik yapacaktık yakıştımı bu kadar erken mi bizi bırakıp gittin ölmek yok demedikmi mekanın cennet olsun kardeşim ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Elçin (4 yıl önce)
    Keşke fotoğraf koymasaydınız aile yakınları görünce ne kadar kahrolur biraz empati yaparak yapsaydınız haberi keşke
    0
    0
    Yanıtla
  • Sucu (4 yıl önce)
    Bu kadar kolay mi ki öyle tehlikeli bir yere çıkmak önlemi yok mu ?
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (4 yıl önce)Sucu isimli kullanıcı yorumuna
    kolay gibimi görünüyor gece vakti vagona çıkmak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)Sucu isimli kullanıcı yorumuna
    Devlet ne yapsın kardeşim herkesi teker teker takip mi etsin? Böyle olacağını insan bilmiyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • var tabii hatta bunun için bütçe ayrıldı ve alt geçit yapıldı..
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf eray (4 yıl önce)Yusuf isimli kullanıcı yorumuna
    kardeşim istasyonda 21 den sonra elektirik olmuyor belki çocuk elektirik kesik birşey olmaz dedide çıktı ne biliyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim elektrik akımı var
    0
    0
    Yanıtla