SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tren Kazasının Kurbanı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:40:21
Tren Kazasının Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Sivas’ın Kangal ilçesinde iki yük treninin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren 21 yaşındaki makinist Reşat Aşkın'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından memleketi Bayburt'a gönderildi. 

Kangal ilçesi Çetinkaya köyünde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Sivas'tan Malatya'ya beton travers taşıyan makinistler 51 yaşındaki Ramazan Ağbaba ve 21 yaşındaki Reşat Aşkın idaresindeki 53026 sefer sayılı yük treni, Koçköprü altında, Malatya'dan Sivas'a gelen boş yük treninin vagonlarına çarptı. Kazada ağır yaralanan makinistlerden Reşat Aşkın, kaldırıldığı Kangal Devlet Hastanesi'nde kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Genç makinistin cenazesi Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Makinistin cenazesi defnedilmek üzere Bayburt'un Demirözü ilçesine bağlı Gökçedere Beldesi'ne götürüldü. Makinist Aşkın'ın yaklaşık 1.5 yıl önce Sivas’ta göreve başladığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız