SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tren Otomobile Çarptı, 1 Ölü 2 Yaralı..

0
Güncellendi - 2017-01-25 03:05:27
Tren Otomobile Çarptı, 1 Ölü 2 Yaralı..
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesinde hemzemin geçidinden kontrolsüz olarak geçmekte olan otomobile yük treni çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 2 çocuk yaralandı.

Kaza; Battalgazi ilçesinin  Ağılyazı mevkiinde meydan geldi. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen Mehmet Ali Alkan yönetimindeki 44 EC 166 plakalı otomobil, hemzemin geçitten kontrolsüz olarak geçmek isterken, Malatya’dan Elazığ istikametine seyir halinde olan yük treni çarptı. Kazada otomobil bir süre trenin önünde sürüklenirken, makinistin kontrolü kısa sürede sağlayarak treni durdurması sonucunda otomobil, şarampolün kenarında rayların üzende kaldı.

Kazada sürücü Mehmet Ali Alkan ile otomobilde bulunan kuzenleri 9 yaşındaki Senanur ve 12 yaşındaki Atakan Alkan yaralandılar. Yaralılar, kaza yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Yaralı sürücü kurtarılamadı.

Kaza yerinde yapılan incelemenin ve otomobilin raydan kaldırılmasının ardından yük treni yoluna devam etti.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Rivalo (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, kalanlara şifa versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Alican (7 yıl önce)
    Sen topsöğütlü değilsin. önce kaçaktı ancak ısrar ettik devletimizde o geçidi yasal yaptı..Yasal olmayanı ise demir yolunun her iki yanından 7 metre hakkı olmasına rağmen arazi sahiplerinin sıfır noktaya kadar sürüp ağaçlandırması ve bu kaza yapanların tamamınında rayların üzerine çıkmayana dek yolu görememelerinden kaynaklanıyor olmasıdır.demir yolu acilen yasal sırlarına müdahale edip temizlemelidir....
    0
    0
    Yanıtla
  • TOPSÖĞÜTLÜ (7 yıl önce)Alican isimli kullanıcı yorumuna
    Alican burası yasal geçit değil geçici geçit oldu yasal geçit 300 metre ilerde üst geçit yapılacak dönde bir bak üst geçite
    0
    0
    Yanıtla
  • ali kaya (7 yıl önce)Alican isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum bir an önce yasal sınırlara çekilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Acun 44 (7 yıl önce)
    Kişi dedikleri kaç yaslarindalarmis acaba ...ben ordaydim yalniş haber.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)Acun 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Acun bey 16 yaşında aracı kullanan vefat etti olay yerinde
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL (7 yıl önce)
    Topsöğütlü senin haberin yok bahsettiğin yer şimdi kontrollü geçit var
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Hadise yeri nizami geçit olmayıp, daha önce kapatılmıştır, ancak bazı kişilerce tekrar yol düzeltilerek buradan kaçak geçmeye devam edilirken malesef böyle sonu acı olaylarla karşılaşılmıştır. halbuki 300 metre ilerde resmi geçit bulunmaktadır. Ölen kardeşimiz için Allah ailesine sabır versin, yaralılarada açil şifaler versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • TOPSÖĞÜTLÜ (7 yıl önce)
    Topsöğüt geçidi de aynı konumda yarın burda da böyle bir hadise yaşanmaması için açil olarak buranın beton duvarla kapatılması... TCDD tarafından kapatılan geçit kimler tarafından tekrar açıldığı belli değil kaza geliyorum demez
    0
    0
    Yanıtla
  • uyanda balığa gidek
    0
    0
    Yanıtla