SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tren Raydan Çıktı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:40:03
Tren Raydan Çıktı
A- A+ PAYLAŞ
Osmaniye'nin Bahçe İlçesi'nde Elazığ-Malatya- Adana seferini yapan yolcu treni, istasyona girmek için makas değiştirirken lokomotif ve yolcu vagonu raydan çıktı.
 
Osmaniye'nin Bahçe İlçesi'nde Elazığ-Malatya- Adana seferini yapan yolcu treni, istasyona girmek için makas değiştirirken lokomotif ve yolcu vagonu raydan çıktı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı. 
 
Taşoluk İstasyonu girişinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, makinistler Osman Şahin ve Mehmet Kara yönetimindeki 61 bin 630 sefer sayılı yolcu treni makas değiştirdiği sırada lokomotif ve bir vagon raydan çıktı. Lokomotif ve vagonun tekerleri toprağa saplandı. Bahçe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaza yapan trenden yolcuların tahliyesini sağladı. Askerler, bagajı fazla olan ve yaşlı yolculara yardımcı oldu. TCDD 6'ncı Bölge Müdürlüğü'nce Adana'dan gönderilen trene alınan yolcular, seyahatlerine aktarmalı devam etti. Kaza yapan lokomotif ve vagonun vinçle taşınıp, demiryolunun açılması için çalışmalar sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız