SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tren Raylarında Kaza...1 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:26:21
Tren Raylarında Kaza...1 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Ana yoldan çıkarak köprü üzerindeki tren raylarına giren Çevre Mühendisi genç sürücü feci şekilde hayatını kaybetti. 

Kaza sabah saat 05.30 sularında Malatya-Sivas Karayolu üzerindeki Tohma Köprüsü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Vicnelioğlu (27) idaresindeki 44 HY 238 plakalı otomobil ile Sivas istikametine seyir halinde iken Tohma Köprüsü girişinde aracın anayoldan çıkarak köprünün üzerindeki tren yoluna girdiği ve rayların üzerinden yaklaşık 50 metre sürüklenerek takla attığı belirtildi.

Araçta tek başına bulunduğu belirtilen Çevre Mühendisi olan genç sürücü İbrahim Vicnelioğlu, kaza yerinde hayatını kaybetti. 

Arapgir nüfusuna kayıtlı İbrahim Vicnelioğlu’nun ailesinin Arapgir ilçesinde otobüs yazıhanesi işletmeciliği ve otel işletmeciliği yaptığı öğrenildi.

Kaza yerine gelen ekipler TCDD ile irtibata geçerek, Sivas istikametinden gelen ve giden trenlerin durdurulmasını istedi.  Kaza yerindeki inceleme bitene kadar TCDD tarafından Sivas istikametinden gelen trenler ile Sivas istikametine giden trenleri hareket ettirmedi. Kaza esnasında Malatya’ya gelmekte olan bir yük treni makinisti ise TCDD Malatya Garı’nda yapılan uyarı üzerine hızını keserek köprü üzerinde durdu ve araç kaldırılana kadar hareket etmedi. 

Kaza yerinde jandarma ekipleri ile trafik ekipleri çalışma yaptılar.

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı ve yapılan otopsinin ardından Arapgir ilçesinde toprağa verildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız