SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trende Bir Posta Esrar Daha

A- A+ PAYLAŞ

Jandarma, Kurtalan- Haydarpaşa seferini yapan yolcu treninde Hekimhan sınırlarında yaptığı aramada, esrar ve kaçak sigara buldu. Polisin operasyonunda da esrar, Extacy hap, tarihi eser ve ruhsatsız silah bulunan 3 kişi yakalandı.

YİNE TRENDE..
Doğu'dan batıya ve güneye giden trenlerde sık sık uyuşturucu araması yapan çoğunlukla da hedefe ulaşan Jandarma son yaptığı operasyonla ilgili şu bilgiyi verdi:

"29 Şubat 2008 günü Kurtalan- Haydarpaşa seferini yapmakta olan yolcu treninde il Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan aramada ; trenin ikinci vagonunda E.B. ve E.B ‘nin bulunduğu kompartımanda çuval içerisinde çay paketlerine gizlenmiş toplam 3 kg. esrar maddesi ile 1 nci vagon 4 ncü kompartımanda V.Y. nin valizinde bandrolsüz 6 karton (60 paket) sigara ele geçirilmişir."

Bandrolsuz sigara ele geçirilen şahsın serbest bırakıldığı, Hekimhan'da adliyeye çıkarılan 2 esrar zanlısı ise tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

POLİS OPERASYONU..
Bu arada polis tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda yakalanan 3 kişi de tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü'nün bu operasyona ilişkin açıklaması şöyle:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin uyuşturucu ve uyarıcı madde kaçakçılığına yönelik yapmış oldukları çalışmalarda;
R.G, A.A ve A.B isimli şahıslar 29.02.2008 günü yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alınmışlardır.

Şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda; daralı toplam 10 Gram esrar maddesi, toplam 42 adet Extacy Hap, 4 Adet tütünle karışık içime hazır vaziyette esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen bıçak ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır.

Şüpheliler R.G, A.A ve A.B 01.03.2008 günü haklarında “SATMAK MAKSADIYLA EXTACY HAP VE ESRAR MADDESİ BULUNDURMAK VE NAKLETMEK” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca TEVKİF olmuşlardır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız