SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trenin Önüne Atladı, Kurtarılamadı

0
Güncellendi - 2016-07-09 19:49:31
Trenin Önüne Atladı, Kurtarılamadı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kendisini yük treninin önüne atan ve aklı dengesi yerinde olmadığı bildirilen şahıs hayatını kaybetti.

Olay, sabah saat 05.25 sularında merkez Kiltepe Mahallesi Babuktu mevkiinde meydan geldi. Elazığ- Malatya seferini yapan 54001 sefer sayılı yük treni Malatya garına seyir halinde iken, 49 yaşındaki İbrahim Saçma adlı vatandaşa çarptı.

Çapmanın etkisi ile savrulan ve ağır yaralanan İbrahim Saçma’ya ilk müdahale olay yerin giden 112 acil servis ekibince yapıldı ve ardından Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.  Şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Trenin makinisti, seyir halinde iken raylar üzerinde bir kişiyi farkettiğini, uyarmak için klakson çaldığını, bu arada hızı düşürüp frene bastığını, ancak şahsın treni görmesine rağmen yoldan çekilmediğini ve çarpma olayının meydana geldiğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

tren3

tr

tren4

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Fatih baran (7 yıl önce)
    Kendisi benim komsumdu treni gorupte cekilmemezlik yapmadi kendisinin saglik sorunlari vardi sara hastasidir kendisi tren raylarindan gectigi esnada takdiri ilahidirki krizi tutmustur ailesi ve komsulari olarak cok uzgunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin öncelikle dedemde tren kazası sonucunda vefat etti kendi babaları olsa dahi bu tur kazalarda yapacak herhengi bir durumları yok TAKDİr İLAHİ baska bir yol yoktur cunku
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (7 yıl önce)
    Neden objektuf değilsiniz. Haber yazımına yorum yapıyorum yayınlamıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla