SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trenle Seyahat Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:39:07
Trenle Seyahat Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da çocuklara tren turu yaptırıldı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yıldönümü nedeniyle, Devlet Demir Yolları Malatya 5. Bölge Müdürlüğü ile Engelli Kamu Çalışanları Derneği Malatya Şubesi’nin organizesi sonucu, Begüm Kartal İlk ve orta okulu öğrencileri, Battalgazi İlçesi Yazlak tren istasyonu arasında trenle gezdirildi.

Etkinlik hakkında bilgi veren Engelli Kamu Çalışanları Derneği Malatya Şube Başkanı Yusuf Gençer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yıldönümü nedeniyle, Devlet Demir Yolları Malatya 5. Bölge Müdürlüğü işbirliği ile organize yaptıklarını ifade edip, “İlk kez trene binen çocukların gözlerindeki sevinç bizleri mutlu etti” diyerek, dernek olarak zaman zaman böyle faaliyetler düzenleyeceklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız