SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tribün Liderleri Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:14:27
Tribün Liderleri Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Spor Yazarları Derneği’nin organize ettiği "Sporda Şiddet ve Gençlik" konulu panel için; Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray’ın taraftar liderleri Malatya’ya geldi. 
 
3 büyük takımın taraftar liderleri ve Malatya’da spor yazarlığı yapan gazeteciler, Universal Malatya Hastane’sinde öğle yemeğinde buluştular. Yemeğe; Unıversal Malatya Hastanesi Müdürü Uzman Dr. Ahmet Arslan, Beşiktaş Çarşı grubu lideri Alen Markaryan, Galatasaray Ultraslan grup lideri Veysel Giley, Trabzonspor Taraftarlar Dernek Başkanı Adem Söğüt, gazeteciler, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Pehlivan ve Spor Yazarları Derneği’nin yöneticileri katıldı.
 
Uzman Dr. Ahmet Arslan yaptığı konuşmada, taraftar liderlerinin çok önemli bir konu için Malatya’da olduklarını belirterek, "Bizler de önemli konular için Malatya’ya gelen taraftar liderlerini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah taraftar liderlerinin birlikteliği Türkiye için çok önemli olur. Malatya’da bu konferansa destek veren ve öncü olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 
Ultraslan grup lideri Veysel Giley, "Bizlere böyle bir haber geldiğinde hiç düşünmeden geliriz dedik. Malatya deyince benim için akan sular durur. Kendi memleketim, doğduğum topraklardır. Zaten düzenlenen etkinlikte şiddet ve gençlikle alakalı durum söz konusu olduğu için, herkesin taşın altına elini koyduğu dönemde bizim koymamamız mümkün değildir. İnşallah bu etkinlikte yapacağımız konuşmalarla biraz da olsa yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere" şeklinde konuştu.
 
Trabzonspor Taraftarlar Dernek Başkanı Adem Söğüt, 3 ay önce kendilerine böyle bir talepte bulunulduğunu ve Trabzonspor adına seve seve geleceklerini söylediklerini hatırlatarak, "Malatya’da olmaktan mutluyuz. İnşallah yapacağımız panelde insanlara yıllardır yaşadığımız tecrübeleri anlatıp, futbolda şiddetin engellenmesi için bir şeyler vermeye çalışacağız" diye konuştu.
Çarşı Grubu lideri Alen Markaryan, Malatya’ya en son 1987 yılında geldiğini söyleyerek, "Şampiyonluğu bıraktığımız maçta gelmiştim. Bu sebepten dolayı Malatya’nın bende kötü bir anısı var. Fakat bu defa tamamen iyi temennilerle, şiddetin olumsuz yönlerini nasıl giderebiliriz? Barışa nasıl yelken açılabilir? Bunları konuşmaya geldik" ifadelerini kullandı.
 
Alen Markaryan, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın tahliye olmasıyla ilgili olarak sorulan soruya da, "Bu konu ile ilgili benim bir şeyler söylemem uygun değildir. Allah kimseyi cezaevine düşürmesin. Tahliye oldu hayırlı olsun" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız