SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tribünde Amigoluk Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:15:07
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Özcan Kızıltan, sezon sonunda hep birlikte mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi. 

Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Özcan Kızıltan, Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Turgutluspor maçını kazanıp, taraftarlara bayram hediyesi vermek istediklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Kurban Bayramı’nın sonunda oynayacağımız Turgutluspor maçını kazanarak, Malatyalılara bayram hediyesi vermek istiyoruz. Ama en güzel bayramı sezon sonunda yaşamak istiyoruz. Bunun içinde çok çalışıp, gayet gösteriyoruz" dedi.

Takım olarak iyi bir ritm yakaladıklarını ve bunu devam ettirmek istediklerini belirten Kızıltan, şunları kaydetti: 

“Turgutluspor lige iyi başlayamadılar ve iddialı bir kadro kurdular. Kolay maç ya da kolay rakip yoktur. Sen işini ciddiye aldığında ve iyi konsantre olduğunda her zor olan şeyi kolay hale getirirsin. Ama rakibini hafife alırsan, iyi konsantre olmazsan en basit maçlar bile zor hale gelir. Onun için bizde her hafta oyuncularımızla birlikte rakiplerimizi çok ciddiye alıp, sorumluluğumuzun bilincinde olarak namağlup durumumuzu devam ettirmek istiyoruz. Her maçımızı kazanma düşüncesiyle sahaya çıkıyoruz. Çok şükür iyi bir ritm yakaladık. İyi performans sergiliyoruz. Oyuncularımızda çok gayretliler."

Kızıltan, Malatya’nın beklentisine cevap vermek için büyük çaba sarf ettiklerini söyleyerek, "Malatya’nın bizden olan beklentisinin farkındayız. Bütün bu sorumluluk bilinciyle de bu beklentiye cevap verip, sezon sonunda herkese mutluluk yaşatmak istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz ve kalitemiz var. Hem oyuncu bazında iyi bir ekibiz hem de iyi bir yönetime sahibiz. İnşallah hep birlikte mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, PFDK tarafından kendisine verilen 2 maçlık cezayı hak etmediğini savunarak, “Turgutluspor maçında artık tribünde amigoluk yapacağız. Bayrakları elime alıp, takıma öyle destek verebileceğiz. Yapılacak başka bir şey yok. Hak etmediğim bir ceza. Onun için tepki gösterdim. Hala bu cezanın adil olduğunu düşünmüyorum. Çünkü insanlar hak etmedikleri bir ceza aldıklarında çok tepki gösterirler. Ben de o nedenle tepki gösterdim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız