SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tribünleri Gergin Final

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:30:58
Tribünleri Gergin Final
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbolu'nda Genç Erkekler Basketbol Play-Off Grubu'nda final müsabakasının ilk maçında gülen taraf Yıldızlar Basketbol oldu. Bu arada maç sırasında protokol tribününde gerginlikler yaşandı.

Play-Off final maçında Yıldızlar Basketbol ile Malatya Büyükşehir Belediye, Atatürk Spor Salonu'nda  karşı karşıya geldi. Erkan Özpolat-Nevzat Kaya hakem ikilisinin yönettiği müsabaka oldukça gergin başladı. 

Final müsabakasının ilk maçında iki takımda kazanmak için parkede ter döktü. Gergin geçen müsabakada, protokol tribününde yaşanan gerginlik sonrası Erkan Özpolat-Nevzat Kaya hakem ikilisi soyunma odasına gitti. Protokol tribünü, emniyet ekipleri tarafından boşaltıldı. 15 dakika sonra parkeye yeniden çıkan hakemler, müsabakayı kaldığı yerden başlattı.

Son saniyesine kadar büyük heyecana sahne olan müsabakayı, Yıldızlar Basketbol, son saniye basketiyle 66-64 kazandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız