SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TRT2'de Malatya Programı

A- A+ PAYLAŞ

TRT2 televizyonunda, Cumartesi günü yayınlanacak "Anadolu Kültürü" programında Malatya ve kültürü konuşulacak. Program Cumartesi günü 14.15- 15.00 saatleri arasında canlı olarak yayınlanacak.

Firüzan Behlülgil, Aytaç Akhan ve Neşe Kaya'nın yapımcı oldukları, İrfan Rıza Yazıcıoğlu'nun program danışmanlığını ve Mustafa Demir'in de sunuculuğunu yaptığı, her hafta bir ilin konu edildiği TRT2'deki "Anadolu Kültürü" Programında bu defa "Malatya" anlatılacak.

Programa konuk olarak Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ile İnönü Üniversitesi Tarih Bölümünden Yrd.Doç. Dr. Göknur Akçadağ katılacaklar. Programa daveti Malatya Milletvekili ve AKP MKYK Öznur Çalık sağlamış olmasına rağmen, kendisinin aynı gün Başbakan eşi Emine Erdoğan'ın İstanbul'da Filistin ile ilgili yurtdışından gelecek davetlilerle yapılacak toplantıya katılacağından, programa gidemeyeceği bilgisi verildi.

TRT'den gelen ekip, geçtiğimiz günlerde Malatya'da çekimler yaptı ve program günü bu çekimler de canlı yayın sırasında gösterilecek.

"Anadolu Kültürü" kültürlerin kaynaşmasının tarihini anlatıldığı bir kültür programı. Bu anlamda, Malatya'nın tarihi, kültürüne dair değerlendirmeler yapılıp, güncel konuları ve "nasıl bir Malatya düşlüyoruz?, "şehrin geçmişten bugüne gelişimi, değerleri, bugünkü durumu ve hedefleri, Malatyalılar kimlerdir?" vs. konular ele alınacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız