SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSD Kuruluşunu Kutladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:30:53
TSD Kuruluşunu Kutladı
A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Sakatlar Derneği Malatya şubesi, kuruluşunun yıldönümünü kutladı.
 
Dernek binasında kutlanan kuruluş yıldönümüne, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen, Emniyet Müdür Yardımcısı Turgut Türkyılmaz, İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Ayşe Handemir, Malatya Sakatlar Derneği Başkanı Ali Haydar Koyun ile dernek üyeleri katıldı.
 
Ali Haydar Koyun yaptığı açıklamada, "Derneğimiz 18 yıl sonra artık ergenlik çağına geldi diyoruz. Bundan sonra yetişkinliğe doğru gidiyoruz. Derneğimizin bugünlere gelmesi sadece bizim gayretlerimizle değil herkesin vermiş olduğu destekle bu seviyeye geldi. Ben inanıyorum bu çalışmalarımız katlanarak devam edecek. Malatya plakası gibi dört dörtlük olacak" ifadelerinde bulundu. 
 
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik de, "Yeni kuruluş yıl dönümünüzü kutluyorum. Ergenlik çağı değil, 18 yaş ergenlik çağının bittiği erişkinlik çağına girme  yaşıdır. Sakatlar Derneği de bundan sonra yoluna yetişkin bir dernek olarak devam edecektir" dedi. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti:
 
"Derneğin kurulduğu günden beri engelli vatandaşlarımız için ve şehrimizin birçok sorunu için duyarlı olan, sorunlara çözüm önerisi arayan bir başkana sahibiz. Bizim ile de yakın irtibata geçerek sıkıntıların çözümü için çözüm üretebilen, fikir üretebilen ve bunu da takip eden bir yapısı var. Yaptığımız çalışmalarda, projelerde dikkat etmeye çalıştık. Bugüne kadar yaptığımız bütün cadde ve sokaklarda her şeye dikkat ediyoruz. Bizim bir oluk sıkıntılarımız kaldı, yeni bir ekiple bu sıkıntıyı da çözeceğiz. Nice 18'li yılları kutlamak üzere hayırlı olsun diyorum." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız