SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSD'den 15. Yıl Kutlaması

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi'nin 15. kuruluş yıldönümü düzenlenen bir programla kutlandı.

Mehmet Buyruk Caddesi Vali Konağı mevkiinde bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi'nde düzenlenen yıldönümü kutlama programında bir konuşma yapan Vali Halil İbrahim Daşöz, "Derneğimiz, engelliler adına gurur verici çalışmalar yapıyor. Ben son üç yıldır faaliyetlerinin tanığıyım. Hiçbir derneğin kolay kolay başaramadığı derneğe bir mülkiyet yeri kazandırdılar. Başta Avrupa Birliği projeleri olmak üzere, ilgili kurumlarla yakın işbirliği çerçevesinde bilgi, beceri, pratiklik ve meslek öğrenimi bakımından kurslar açtılar. Engelliler konseyimizin en aktif üyeleridir. Akülü sandalye dağıtımından tutun da kurslara kadar birçok yararlı faaliyetlerde bulundular. Pozitif, hayat dolu insanlar" diyerek, Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi'nin 15.kuruluş yıldönümü kutladı.

Vali Daşöz, Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi Başkanı Ali Haydar Koyun'a, 91 bin dev öğrenci proje kurulunun bastırdığı kitapları hediye etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi Başkanı Ali Haydar Koyun ise, bugüne kadar yaptıkları çalışmalarda, engellilerin sesi, soluğu, eli ve ayağı olmak için büyük fedakarlıkla çalıştıklarını belirterek, yaptıkları faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

Konuşmalardan sonra Vali Halil İbrahim Daşöz ile Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Yücel Doğanşahin, 15. yıl yaş pastasını birlikte kesti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız