SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSE Yönetim Sertifikası Aldılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:09
TSE Yönetim Sertifikası Aldılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi (İÜ) Personel Dairesi Başkanlığı, TSE-ISO-EN 9001:2008 ve IQNET Sosyal Sorumluluk Yönetim Sistemi Sertifikası belgelerini almaya hak kazandı.

İnönü Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı, TSE Malatya Belgelendirme Müdürlüğü tarafından verilen TSE-ISO-EN 9001:2008 Kalite Yönetim Belgesi ile uluslararası geçerliliği olan IQNET (Sosyal Sorumluluk Yönetim Sistemi) Sertifikası verilmesi nedeniyle Üniversitenin Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen belge ve sertifika takdim törenine Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Asım Künkül, Prof. Dr. Yusuf Türköz, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum, Genel Sekreter Doç. Dr. Kadir Kartalcı, Genel Sekreter Yardımcıları Cevdet Atalan ve Alpaslan Avşar, TSE Ürün Belgelendirme Merkezi Başkanı Doğan Yazar, TSE Malatya Ürün Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz, Personel Daire Başkanı Mustafa Gezer ve diğer daire başkanları ile idari personel katıldı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, “Kurumların gelişmişliğinin bir göstergesi olan birtakım doneler vardır. Bu donelerden biri de kurumların hizmet adına yaptığı işlerin düzenli ve kaliteli bir şekilde olmasıdır. İşleyişindeki başarının bir kanıtı olan TSE-ISO-EN 9001:2008 Kalite Yönetim Belgesini ve uluslararası geçerliliği olan IQNET (Sosyal Sorumluluk Yönetim Sistemi) Sertifikasını alan Personel Dairesi Başkanlığını ve bu konuda yardımcı olan TSE Belgelendirme Merkezini kutluyorum” dedi.

TSE Ürün Belgelendirme Merkezi Başkanı Doğan Yazar ve Personel Dairesi Başkanı Mustafa Gezer ise yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler vererek her konuda desteklerini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’e teşekkürlerini ifade etti.

Yapılan konuşmalardan sonra TSE Ürün Belgelendirme Merkezi Başkanı Doğan Yazar, TSE-ISO-EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve IQNET Sertifikasını, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’in isteği üzerine Personel Daire Başkanı Mustafa Gezer’e teslim etti.

Tören, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’in TSE Ürün Belgelendirme Merkezi Başkanı Doğan Yazar ve TSE Malatya Ürün Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz’a plaket vermesi ve çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız