SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSF Başkanından Toy'a Plaket

0
Güncellendi - 2019-04-09 03:09:04
TSF Başkanından Toy'a Plaket
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy'a, il temsilciliği görevinde 10 yılını tamamlamasından dolayı plaket takdim etti.

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Ankara'da gerçekleştirilen toplantıda il temsilcileriyle bir araya geldi.

TSF temsilcileri, Kişisel Gelişim Uzmanı Adem Karafilik'in 'İnsan İlişkileri' başlıklı sunumunun ardından iki gün boyunca; Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu, Teknik Kurul, Merkez Hakem Kurulu, Eğitim Kurulu ve Kulüpler Koordinasyon Kurulu başkan ve üyeleri ile bir araya gelerek, eğitim ve bilgilendirme toplantılarına katıldı.

Tüm katılımcıların sorular sorup, görüş, öneri ve problemlerini dile getirdiği toplantı oturumlarının ardından, TSF Asbaşkan Halil Hilmi Darı genel değerlendirme konuşması yaparak tüm il temsilcilerine teşekkür etti.

Toplantı programının kapanış konuşmasını yapan Başkan Gülkız Tülay ise tüm il temsilcilerine katılımları için teşekkür etti.

İl Temsilciliğinin zor olduğunu kadar son derece güzel bir görev olduğunu dile getiren Tulay, "Zaman zaman sıkıntılar yaşıyor olsak da büyük ve güçlü bir aile olduğumuz için her şeyi birlik ve beraberliğimiz ile aşıyoruz. Varlığınız bizlere hep güç veriyor. İyi ki varsınız" dedi.

Tülay, konuşmasının ardından, il temsilciliği görevinde 10 yılını tamamlayan il temsilcilerine de teşekkür plaketi takdim etti. Gülkız Tülay, Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy'a da plaketini takdim etti.

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, "Gülkız Tülay Başkanım, 14 yıllık Malatya Satranç İl Temsilciliğimi takdir ettiler. 'Federasyonumuz ve Türk Satrancı adına, 10 yılı aşkın süredir sunduğunuz kıymetli destek ve özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyor, bu yolda sizden aldığımız güçle ülkemize onur veren başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyoruz' yazdırdıkları plaketle beni onurlandırdılar. TSF Başkanımıza saygılarımı sunuyorum. Bundan sonrada güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali ulusoy (4 yıl önce)
    Başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyorum.Hak ediyorsun değerli cemal kardeşi.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELAHATTİN SARIOĞLU (4 yıl önce)
    Çalışkan temsilci... İşini seven temsilci... Tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla