SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSKGV Malatya Şubesi Açıldı

A- A+ PAYLAŞ

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Malatya Şubesi’nin açılışı yapıldı. Vakıf şubesinin açılacağına ilişkin bilgi basına, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından duyurulurken, açılışta TSO başkanı ve bazı yönetim kurulu üyeleri de bulunurken, 2. Ordu adına Albay Hüseyin Özcan açılışa katıldı.

Atatürk Caddesi Ilıcak İş Merkezi’nde hizmete açılan TSKGV Malatya Şubesi’nin açılışını Vakfın aynı zamanda onursal başkanlığını üstlenen Vali Halil İbrahim Daşöz yaptı.

Açılış törenine Vali Daşöz’ün yanı sıra Belediye Başkanı Cemal Akın, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu, 2.Ordu Komutanlığı’ndan Albay Hüseyin Özcan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mücahit Fındıklı, TSO'nun eski meclis başkanı ve Sümerbank'ı satın alan Malatya Girişim Grubu'nun ortaklarından Sadullah Ilıcak, bazı işadamları ve Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri ile TSKGV Genel Müdürlük Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Emekli Kurmay Albay Halil Çakırer ile Malatya ile birlikte Vakfın 16 ilin bağlı bulunduğu Mersin Bölge Temsilcisi Emekli Deniz Kurmay Albay Hikmet Altındağ katıldı.

Açılış töreninde konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz,” Malatya adına mutluluk verici bir durum. Türk Silahlı Kuvvetleri ülkemizi gözbebeğidir. Açılan Vakıf şubesiyle bu vakfın önemi halkımıza daha iyi anlatılmalı ve katkılarının en iyi şekilde olması için çaba gösterilmeli” dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın’da konuşmasında, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın yurt savunmasında önemli katkıları bulunduğunu belirtti.

TSKGV Genel Müdürlük Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Emekli Kurmay Albay Halil Çakırer de konuşmasında Vakfın 1974 Kıbrıs Barış Harekatı sırasında ülkemize uygulanan ambargo sonrasında görülen lüzum üzerine Kara-Hava ve Deniz Kuvvetleri’nin Vakıflarının birleşerek Türk Silahlı Kuvvetler Güçlendirme Vakfı adaylı kurulduğunu bugün 64 ilde Vakıf Şubesinin bulunduğunu belirtti.

TSKGV Malatya Şube Başkanlığını üstlenen Emel Tekgül’de konuşmasında Vakıf Şubesinin açılması konusunun 2 aylık bir süreci kapsadığını belirterek birçok kesimin desteğiyle şube bürosunun açıldığını belirtti

Konuşmanın ardından, TSKGV Malatya Şubesi’nin açılışı yapıldı.

AÇILIŞI TSO DUYURDU..
Vakfın açılışını basına ve birçok kişiye Ticaret ve Sanayi Odası'ndan cep telefonlarına gönderilen "Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'nın açılışı 21.06.2006 (bugün) Çarşamba günü saat 18.00'de Kışla Cad. Ilıcakhan 4. katta yapılacaktır.Bilgilerinize.." mesajıyla duyuruldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız