SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO Ayder'de Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:55:17
TSO Ayder'de Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclisi, Mayıs ayı toplantısını Ayder Yaylası'nda gerçekleştirdi. 
 
Malatya TSO Meclisi, Mayıs ayı toplantısını Rize’nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylasın’nda gerçekleştirdi. Kalegon Tesisleri'nde düzenlenen toplantı, TSO Meclis Başkanı Sami Payza başkanılğında yapıldı.
 
TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Doğu Karadeniz gezisine meclis üyelerinin ilgiden dolayı, böyle bir kararı alan Meclis Başkanı ve Divan Heyeti’ne teşekkür etti.
 
SARP KAPISINA ZİYARET..

Bu arada Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclisi Üyeleri, Sarp Sınır Kapısı’nı ziyaret etti.
 
Mayıs ayı toplantısını Doğu Karadeniz gezisine ayıran Malatya TSO Meclisi Üyeleri, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve TSO Meclis Başkanı Sami Payza ile birlikte Türkiye ile Gürcistan arasındaki Sarp Sınır Kapısı’nı ziyaret ettiler. TSO Meclisi Üyelerini, Sarp Sınır kapısı İşletme Müdürü Ali Ulvi Dinç ile Artvin TSO Başkanı Kurtul Özel karşıladı.
 
Artvin TSO Başkanı Kurtul Özel, “Odalar arasında birlik ve beraberliğin olması gerekiyor. Bizde oda olarak 2 yıl önce Kayseri’ye gitmiştik. Kayseri’nin hem sanayisini ve hem de gelişen kent yapısını görme açısında çok olumlu geçmişti. Üyelerimizin çoğu Türkiye’de kendi üyelerini tanımıyor. Önce kendi ülkemizi tanıyacağız, ondan sora bu tür ziyaretlerle yurt dışını tanıyacağız. Hem ticaretimizin hem de ülkemizin kalkınması için bu tür ziyaretleri sık sık yapmamız gerekiyor” dedi.
 
Sarp Sınır kapısı İşletme Müdürü Ali Ulvi Dinç, “Bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum” diyerek bu tür gezilerin devamını dileyip, kendilerini işadamlarına ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.
 
Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, “Bu tür geziler bir birimizi tanıma açısında çok önemli. B ugezilerin yurt içinde yapıldıktan sonra yurt dışına sık sık yapılması gerekiyor. Çünkü biz ülke olarak gelişmekte olan bir ülkeyiz ve önümüze de ciddi hedefler koymuşuz. Bu hedeflere de ulaşabilmek için bu tür gezileri gerçekleştirmek, üyelerimizin ufkunu açılması ve yeni pazarların bulunması çok önemli. Biz Malatya TSO olarak, Kuzey Irak, Suriye, Kıbrıs ve Bosna-Hersek gezileri düzenlemiştik. Ülke olarak hedefimize ulaşabilmek için bu tür ziyaretleri daha çok gerçekleştirmek gerekiyor. Biz Malatya TSO olarak, bu nedenle bu ayki Meclis toplantımızı Doğu Karadeniz’e ayırdık” dedi.
 
Sarp Sınır kapısı İşletme Müdürü Ali Ulvi Dinç ile Artvin TSO Başkanı Kurtul Özel, Malatya TSO heyetine bölgedeki ihraçat ve ticari potansiyel ile sınır kapısı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Erkoç ve TSO Meclis Başkanı Sami Payza tarafından Sarp Sınır kapısı İşletme Müdürü Ali Ulvi Dinç ile Artvin TSO Başkanı Kurtul Özel’e kayısı hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız