SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO da Döşedi

A- A+ PAYLAŞ

Fiziki olarak eskiyen ve birçok odası koğuş sistemi olan Malatya Devlet Hastanesi tarafından başlatılan "Sen de bir oda döşet" kampanyasına Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından destek verildi.

Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Bölümü'nde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iki odanın düzenlenmesi nedeniyle odaların açılış töreni yapıldı. Devlet Hastanesi Başhekimi Abdulvahap Boztepe, "Koğuş sistemindeki 6 yataklı oda bölünüp iki oda haline getirildi. Tek yataklı oda haline getirildi. Refekatçılar için mini buzdolabı, televizyon ve dolap ile koltuklar döşendi. Koğuş sisteminden oda sistemine geçiyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu güzel hareketi diğer kuruluşlara da örnek olsun" dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, tek odanın bölünüp iki oda haline getirilmesi ve içinin döşenmesinin 5 bin 500 YTL'ye mal olduğunu belirterek, hastane gibi yerlerde fiziki mekanın önemli olduğunu vurguladı. Erkoç, çok yataklı odalarda sağlık hizmetinin sağlıklı verilemeyeceğini dile getirerek, açılan kampanyaya destek vermekten mutlu olduklarını kaydetti.

Odaların hizmete açılmasından sonra, Devlet Hastanesi Başhekimi Abdulvahap Boztepe, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'a plaket verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız