SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO Doğru Söylememiş!..

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:10:21
TSO Doğru Söylememiş!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin arasında Malatya ekonomisi ve 3. Organize Sanayi Bölgesi üzerinden başlayan polemik sürecinde Malatya TSO yazılı bir açıklama yapmış ve 3. OSB’nin son durumu hakkında bilgiler aktarmıştı. Bu açıklamada, 1. OSB’nin devamı olan ancak 3. OSB olarak adlandırılan sanayi bölgesinin elektrik ihalesinin, açıklamanın yapıldığı gün (15 Ekim 2014) gerçekleştirildiği vurgulanmıştı. 

Ancak, Resmi Gazete’nin bugünkü nüshasında (17 Ekim 2014) yayımlanan bir ihale ilanı, Malatya TSO’nun resmi açıklamayla ‘Bugün yapılmıştır’ ifadesiyle duyurduğu ihalenin, gerçekte yapılmadığı ve 4 Kasım 2014 tarihinde yapılacağı ortaya çıktı.

Başkan Vekilliğini Malatya TSO Başkanı Hasan Erkoç’un yaptığı Malatya Merkez 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından yayınlanan ilana göre, YG (Yüksek Gerilim) – AG (Alçak Gerilim) Elektrik Şebekesi Yapım İşi’nin 4 Kasım 2014 günü ihale edileceği belirtildi ve ihale bedelinin TEDAŞ birim fiatları ile 5 milyon 964 bin TL olduğu kaydedildi. 

İhale ilanında, ihalenin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile 1. OSB Müteşebbis Heyet Başkanlığı’nın sorumluluğu altında yapılacağı ve işin ‘Kapalı zarf teklif alma usulü’ ile ihale edileceği belirtildi. 

TSO’nun 15 Ekim’de, ‘Bugün Yapılmıştır’ Dediği İhale 4 Kasım’da Yapılacak 

Malatya TSO'nun, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin’e cevap vermek amacıyla yayınlanan "imzasız" açıklamada “Bölgenin elektrik ihalesi ise, 15.10.2014 (Bugün) Bakanlık tarafından yapılmıştır” diye duyurduğu ihale, Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre 4 Kasım 2014 tarihinde yapılacak. 

İhale, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Ankara Söğütözü’ndeki binasında gerçekleştirilecek.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız