SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO Genel Sekreterliğine Atama

0
Güncellendi - 2018-10-02 03:44:12
TSO Genel Sekreterliğine Atama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliğine I. Organize Sanayi Bölgesi Remzi Yaşar atandı. Remzi Yaşar,  TSO Genel Sekreterlik görevine başladı.

TSO’nun geçtiğimiz hafta yapılan Yönetim Kurulu toplantısında karar alınmış ve Vali Ali Kaban’ın onayına sunulmuştu.

Remzi Yaşar kimdir?

Malatya Ticaret Odası Genel Sekreteri Remzi Yaşar, 1970 yılında Malatya’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimi Malatya’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra iş hayatına atıldı. 1991 yılında Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nde teknik personel olarak işe başladı. Müdürlük bünyesinde çeşitli görevlerde bulundu. 2006 yılından itibaren 1.Organize Sanayi Bölge Müdürü olarak göreve getirildi. 1.Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş yıllarından itibaren başladığı görevinde 300 hektarlık alanda altyapı, üstyapı, elektrik ve doğalgaz işlerinin yapımında görev aldı. 28 yıl boyunca I. OSB müdürlüğü görevini yürüten Remzi Yaşar evli ve 3 çocuk babasıdır.

İnternet ilanıyla Genel Sekreter aramıştı

Malatya Ticaret ve sanayi Odası’nda 1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşen seçimler sonrasında oluşan yönetim kurulu 3 aylık sürede odanın mevcut genel sekreteri Abdullah Duran’ın yerine yeni bir isim bulmak için geçtiğimiz Haziran ayında kariyer.net adli internet sitesine iş ilanı vermişti.

Söz konusu ilanda Genel sekreter için aranan şartlar arasında, “Kaçakçılık, vergi kaçakçılığı, haksız mal edinme suçlarından hapis cezasına mahkûm olmamak”  şartının yanı sıra ‘Çok iyi derecede İngilizce bilen, yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan, organizasyon kabiliyeti yüksek’ şeklinde birçok özel şartlar aranıyordu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • malatyalı (5 yıl önce)
    Oguzhan başkan yeni sekreteri hızlandırılmiş İngilizce kursuna yazmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feyzullah Taş (5 yıl önce)
    İşin sonuna bakın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (5 yıl önce)
    Oğuzhan Başkan ,sana ; dik dur , kimsenin özellikle de vekillerin etkisinde kalma diye destek olduk.İş başvurusunda bulunmayan birinin bu makama getirilmesi hem odaya hem de başvuruda bulunan 300 kişiye hakaret değil mi? Remzi Bey özünde çok iyi biri ama prosedürün takip edilmesi gerekirdi.Ama sen aldığın emirle bu atamayı yaptın.Bu yaptığın unutulmayacak ve ileride çok hatırlatılacak.İleride seni bekleyen parlak kariyere en büyük zararı kendin verdin.Önümüzdeki seçimde görüşürüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (5 yıl önce)
    Yav sallamayın 28 yıldır ne müdürü. Adam 10 yıldır müdür.Adamin en güzel çalışması salı sohbetleri toplantısı yapması!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • SERKAN (5 yıl önce)
    3 ay ilan verilecek 300 kişi müracaat edecek ve yabancı dili olmayan biri alınacak.(haberde çok iyi derecede yabancı dil) Adama sorarlar arkadaş 300 kişiden kim ile mülakat yaptınızda REMZİ beyi aldınız.Kimlerle kıyasladınız. Madem başvurular dikkate alınmayacaktı neden ilan verdiniz. 1.Nisandan önce şaffaf oda söyleminiz nerede kaldı tso yönetimi
    0
    0
    Yanıtla