SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO ile FKA Arasında Protokol

0
Güncellendi - 2016-12-05 19:46:45
TSO ile FKA Arasında Protokol
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Fırat Kalkınma Ajansı arasında ‘Türkiye’de ilk tam otomasyonlu ve e-imza uygulamalı e-oda modeline geçiş projesinin’ protokolü imzalandı.

İmza töreni öncesi konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Bölgemizde yaşam kalitesini yükseltecek ve sanayi sektörünün gelişimine katkı sağlayacak altyapı yatırımlarının gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla Fırat Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2016 yılı Yaşam Kalitesi ve Sanayi Altyapıları Mali Destek Programı kapsamında 18 asil, 1 yedek olmak üzere toplam 19 proje başarılı bulunarak, mali destek almaya hak kazanmıştır. Malatya Ticaret ve Sanayi Odasına ait ‘Türkiye’de ilk tam otomasyonlu ve e-imza uygulamalı e-oda modeline geçiş projesi’, program kapsamında Malatya’mızdan destek alacak 5 projeden biridir. Proje kapsamında Malatya TSO tarafından tam otomasyonlu ve E-imza uygulamalı E-oda yazılımının be gerekli ekipmanların temin edilebilecek kurulumunun gerçekleştirilmesi desteklenecektir” dedi.

Erkoç, 720 bin TL bütçesi ve 12 ay uygulama süreci bulunan projede Fırat Kalkınma Ajansı tarafından 540 bin TL hibe desteği sağlayacağını kaydederek, “1,5 milyon belgenin taranarak elektronik ortama aktarılacağı, indeksleneceği ve doküman arşiv yönetim sisteminin kurulacağı proje sonucunda; E-imza, dijital, arşiv, EBYS, SMS ve mail entegrasyonu sağlanabilen bir bilişim altyapısı kurulması ve böylelikle odanın iş ve işlem yoğunluğu ile hizmet süresinin azalması, hizmet kalitesinin arttırılması sağlanacaktır” ifadelerini kullandı.

Projenin Türkiye’de ilk olduğunu dile getiren Erkoç, şunları söyledi: “Akredite oda olduğumuz için bu tür hizmetleri daha da yaygınlaştırmak düşüncesindeyiz. Bu projeyle birlikte üyelerimize ciddi hizmetler sunacağız. Üyelerimiz zaman kaybına uğramadan istenilen evrakı bu sistem dahilinde hemen temin edecek ve hizmeti üyelerimizin ayağına kaliteli bir şekilde sunmuş olacağız.”

Konuşmasının ardından MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, ‘Türkiye’de ilk tam otomasyonlu ve e-imza uygulamalı e-oda modeline geçiş projesinin’ protokolü imzaladı.

İmza törenine; TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve odanın muhasibi Ahmet Gür, MTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Çekirdek ile TSO Genel Sekreteri Abdullah Duran’da katıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • yavuz (7 yıl önce)
    Haberi baştan sona okudum. Sayın Malatya Haber yetkilileri size sesleniyorum sizin tarafsız ve doğru haber yapmanız lazım.Malatya halkı sizin haber sitesini benimsemiş okuyor bende gündemi bu siteden takip ediyorum. Bu haberde anlaşılan TSO size metin göndermiş.Siz yayınlamışsınız.HATA 1:Proje güzel söylendiği gibi ise. 2:Ne zaman yapılacak. 3:Ne zaman yürürlüğe girecek. 4:Oda kendimi yapacak yoksa ihaleyemi çıkacak. 5:İhaleye çıkacak ise ne zaman çıkacak. 6:İhale şartnamesi hazır mı. Sonuç imzalanan bir protokol var haber sitesinde haber var akıllarda cevabı olmayan onlarca soru var. Fırat kalkınma ajansına gelirsek 5 sayfa kağıda bir proje yazsak versek bize de bu parayı verir mi.? Onlarca iş adamı projesi değerlendirmeye alınmaz iken odanın da hesabında Milyonlar var iken bu para en az 20 esnafı toparlayacakken neden TSO ya verildi. Adı proje ortada olan tek şey bir birini ağırlayan TSO ve Fırat Kalkınma. Birde sessiz eleştirmeyen sormayan sorgulamayan MALATYA halkı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (7 yıl önce)
    Bahtiyar gel diğer seçimde seni oraya oturtalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur elinden geliyorsa sen otur oraya.
    0
    0
    Yanıtla
  • BAHTİYAR (7 yıl önce)
    YAZIKLAR OLSUN SANA HASAN BASKAN TSO OFIS YAPTIN SAMININ GUDUMUNDEN CIKAR YANLIS YONLENDIRIYO SENI
    0
    0
    Yanıtla