SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO İnternette Genel Sekreter Arıyor!

0
Güncellendi - 2018-06-27 19:45:48
TSO İnternette Genel Sekreter Arıyor!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi (TSO) tarafından Odaya genel sekreter alınması için internette iş ilanı verildi.  Genel sekreter için aranan şartlar arasında, “Kaçakçılık, vergi kaçakçılığı, haksız mal edinme suçlarından hapis cezasına mahkûm olmamak.”  şartı da bulunuyor.

Malatya Ticaret ve sanayi Odası’nda 1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşen seçimler sonrasında Oğuzhan Sadıkoğlu başkanlığında oluşan yönetim kurulu 3 aylık sürede odanın mevcut genel sekreteri Abdullah Duran’ın yerine yeni bir isim bulmak için “kariyer.net” adli internet sitesine iş ilanı verdi.

“Genel sekreter” arandığına dair verilen ilanda, TSO’ya alınacak olan yeni genel sekreterde aranan şartlarda belirtildi.

“kariyer.net” adlı iş ilanlarının yayınlandığı bir internet sitesinde TSO’nun alacağı yeni genel sekreter için aranan şartlar ve nitelikler şu şekilde belirtildi:

Genel Nitelikler

“* Türk vatandaşı olmak.

* Askerlikle ilişiği bulunmamak.

* Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı beş yıl veya daha fazla süreyle ya da devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, (...) zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, vergi kaçakçılığı, haksız mal edinme suçlarından hapis cezasına mahkûm olmamak.

* Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı, zihinsel veya bedensel engeli bulunmamak.

* Mühendislik, iktisat, işletme, maliye, hukuk ve kamu yönetimi gibi alanlarda en az dört yıllık yüksek öğrenim kurumu mezunu olmak.

* Kamuda veya özel sektörde en az beş yıl iş tecrübesine sahip olmak.

* Kanun ve yönetmeliklerle çerçevesi belirlenmiş genel sekreter görevlerini yerine getirecek.

* Yönetim Kurulu görevlendirme kararları çerçevesinde Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsil edecek.

* Yönetim Kurulunun almış olduğu kararları, iş ve görevleri yerine getirecek,

* Çok iyi derecede İngilizce bilen,

* Yurt içi ve Yurt Dışı seyahat engeli olmayan

* Organizasyon kabiliyeti yüksek

* Yöneticilik Vasıflarına sahip

* Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek.

Genel Sekreter aranmaktadır.

Aday Kriterleri

Tecrübe: En az 5 yıl tecrübeli adaylar

Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf

Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun)

Pozisyon Bilgileri

Firma Sektörü: Diğer

Departman: Akademik, Bilgi İşlem, Halkla İlişkiler, Hizmet

Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı

Pozisyon Seviyesi: Uzman

Personel Sayısı:1

Ülke/Şehir: Malatya(Merkez, Battalgazi)

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • parende (5 yıl önce)
    bu şartları haiz bir genel sekreter bulabilmişler mi,biyografisini okudum istenen şartlar yazmıyordu ya da zaten bu şartları taşımıyordu ,28 yıllık tecrübesine ve OSB deki emeklerine saygı duymakla beraber , bu soruyu yöneltiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (5 yıl önce)
    Mevcutu görevden aldılarmı acaba.Ayrıca Sadıkoğlu 4 yıl alt yapı hazırladık diyordu 4 yıl hazırlık yapıp genel sekreter ayarlamamış olması çok komik olmuş.
    0
    0
    Yanıtla