SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO Meclisi Arapgir'de Toplandı

0
Güncellendi - 2018-09-28 03:18:30
TSO Meclisi Arapgir'de Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Eylül ayı meclis toplantısı Arapgir’de yapıldı.

Meclis Başkanı Hasan Özkan başkanlığında Samime Aydınlar Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Ağustos ayı mizanı okundu ve oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Arapgir ilçesini Malatya’da ve dışarıda kamuoyunda önemli bir konuma getiren, ilçedeki değerleri dünya çapında fuarlara katılarak hem tanıtıp hem onların önemini arz eden Arapgir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sadıkoğlu, ilçelerin sorunlarının ve problemlerinin yerinde tespit edilmesi ve ilçelerin şehirle bütünleşmesi anlamında meclis toplantılarının dönem dönem farklı ilçelerde yapılmasının önemli olduğunu söyledi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da Arapgir’de böyle bir meclis toplantısının organize edilmesinin hem Ticaret ve Sanayi Odası adına hem de ticaretten gelmiş birisi olarak Malatya adına bir güzellik, bir vefa borcu olduğunu belirterek, toplantının Arapgir’de düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Arapgir Kaymakamı Mehmet Erdem ise Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade ederek, “İçten ve dıştan saldırılar atlındayız. Bu süreçte özümüze milli değerlerimize kendimize dönerek çıkabiliriz. Biz birleştikçe daha güçlü olacağız. Yarınlara daha umutla bakacağız” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız