SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO Meclisi Toplanmış

0
Güncellendi - 2018-12-26 23:30:52
TSO Meclisi Toplanmış
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası meclisinin, 2019 tahmini bütçesinin görüşüldüğü Aralık ayı toplantısının yapıldığı öğrenildi.

Daha önceki tüm meclis toplantıları, önceden basın kuruluşlarına duyurulurken, bütçenin görüşüldüğü Aralık toplantısına ilişkin bir duyuru yapılmaması dikkat çekti.

Oda başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nun, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) toplantısına katılacak olması nedeniyle bir gün öne çekildiği için, sadece iha muhabirinin davet edilebildiği belirtilen meclis toplantısına ilişkin olarak odanın basın müşavirliği tarafından basın kuruluşlarına gönderilen bülten şöyle:

"Malatya Ticaret ve Sanayi Odası 2018 yılının son meclis toplantısını 15 Temmuz Şehitler Toplantı Salonunda yaptı. 2019 yılı tahmini bütçenin görüşüldüğü Aralık ayı meclis toplantısına TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Sadıkoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı.

Meclis Başkanı Hasan Özkan başkanlığında toplanan Aralık ayı meclisinde Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2019 yılı tahmini bütçesi görüşüldü. Meclis divanı tarafından okunan bütçe ayrıntılarına göre 2019 yılının tahmini bütçe rakamı 6.100.000.00 TL olarak açıklandı. Tahmini bütçe mecliste oy birliği ile kabul edildi.

Bütçe görüşmelerinin ardından konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmaları ile ilgili meclise bilgi verdi. Malatya’nın ilk 11 ayında gerçekleştirilen ihracat rakamının 314 Milyon 296 Bin Dolar olduğunu belirten Sadıkoğlu “ihracatın 140 milyon doları kuru meyve ve mamulleri, 103 milyon doları hazır giyim ve konfeksiyon, 21 milyon doları tekstil ve hammaddeleri, 8 milyon dolar ise su ürünleri ve hayvansal mamullerden oluşuyor” dedi.

Yapılan görüşmeler sonucu Ticaret ve Sanayi odası üyeleri ile tüm esnafı kapsayan İlan Reklam ve Tabela vergilerin de %38 indirim yapıldığını, bu indirimin esnaf ve tüccara rahat nefes aldıracağını ifade eden Sadıkoğlu Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a da destekleri için teşekkür etti."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MİKAİL (5 yıl önce)
    TSO da ciddiyet kalmamış.Düşmüşler makam aracının peşine. Ayrıca şu tabela vergilerini oda söylüyor sosyal medyadan yayınlıyor belediyede böyle bir açıklama yok. Malatya haber ya bu işin doğrusunu yazın kamuoyu bilgilensin yada yalan habere aracı olmayın. Belediyeyi tso mu yönetiyor ki onlardan gelmeyen açıklamayı TSO yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla